Dagens Horoskop: Mandag 6. desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å samle opp trådene fra flere arbeidsoppgaver slik at du kan hente deg inn. Det er egentlig ikke din sterkeste side å avslutte ting, men noen ganger har du intet valg. Kvelden blir interessant og utviklende.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir ganske bra, tross at du har mye å gjøre. Du fokuserer på helheten, mens en kollega tar seg av detaljene. Totalt sett utgjør dere et effektivt team. Kvelden handler om å utfordre seg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag skjer det mye rundt deg, men det meste er ting du verken kan, eller vil påvirke. Det som er interessant for deg, er det som kan forsterke din posisjon på jobben. Du vil vise hva du kan.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du sjenert når du får et kompliment fra uventet hold. Du er ikke vant til at folk er så frittalende, spesielt ikke noen du ikke kjenner. I løpet av ettermiddagen venter en tålmodighetsprøve.

Løven 23/7-22/8

Du har vanligvis ikke vanskeligheter med å samarbeide, i alle fall ikke slik du ser det. I dag oppdager du at det finnes noen som anser deg som dominant og ikke spesielt inkluderende. Denne oppdagelsen sårer deg skikkelig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør selv om det er mandag og du er trøtt. Du finner en måte å kanalisere din egen energi på en måte som gjør at du beholder din positive innstilling gjennom hele dagen. Kvelden byr på et lite eventyr.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå har du marginen på din side. Du lykkes med ting som du vanligvis ikke får til, og det føles veldig bra. I dag samarbeider du med en person som du har masse respekt for, og du synes det er spennende å se hvordan denne personen takler hverdagslige problemer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du holder deg innenfor rammene i dag, og visse kolleger hever øyenbryn for din diskrete fremtoning. Vanligvis har Skorpionen ikke problemer med å ta plass, men i dag vil du holde deg i bakgrunnen ettersom det er noe du vil finne ut av.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å tenke positivt, selv om det meste stritter imot denne dagen. Det er en rastløshet i ditt stjernetegn som gjør at du føler deg misfornøyd med nesten alt i livet ditt. Det du hadde trengt er en pause fra hverdagen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du i et uvanlig godt humør ettersom visse utfordringer denne helgen gikk bedre enn du hadde våget å drømme om. Din selvtillit er på topp og du føler at endelig tar det store steget videre med dine planer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er lei av alle på jobbe som ikke blir enige. Deres diskusjoner tar verdifull tid som dere kunne brukt på å forbedre ting istedenfor. Mye av disse diskusjonene handler om stolthet og et behov for å ha rett.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du tak i et prosjekt på jobben som du bevisst har utsatt så lenge som mulig. En av grunnene til at du har utsatt dette er at du har håpet på hjelp fra en kollega, men denne personen har ikke tid akkurat nå.

Powered by Labrador CMS