Dagens Horoskop: Mandag 5. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du prøver å ikke stresse i dag. Dersom du har fri, så er du mer spontan enn planlagt. Du elsker å kunne gjøre det som faller deg inn. Å være impulsiv er værens sanne natur, og det er sjelden du kan være like fri som du kan gjennom en ferie.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om en lengre eller kortere reise. Det blir en bra dag, men med en hel del venting. Når du endelig kommer dit du skal så ser du fram til god mat og en lang natts søvn.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir sint og frustrert når ting ikke går din vei i dag. Du pleier ofte å kunne bite tennene sammen og komme deg gjennom denne typen motgang, men nå er det for mye på en gang. I dag sier du fra.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske lang dag og en enda lengre kveld. Dagen er monoton, men kvelden blir helt motsatt. Du nyter å kunne være ute, og kan godt tenke deg å bli ute hele natten uavhengig av om du har jobb dagen etter. Akkurat nå tenker du ikke logisk, du følger følelsene dine istedenfor.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir ganske bra, men du har det ikke like morsomt som du trodde du ville ha. Av og til er det vanskelig for virkeligheten å leve opp til forventningene, og det er tilfellet idag. Forventingene dine for dagens aktiviteter var veldig høye. Kvelden handler om et løfte som du forventer vil innfris.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske fin dag selv om det ikke skjer så mye. Egentlig er en rolig mandag akkurat det du trenger for å komme i gang. Du synes det er deilig med en litt stille start på uken og at det trappes opp etterhvert. Kvelden handler om en hobby og relasjoner.

Vekten 23/9-22/10

Du sier nei, noe som kan være uvanlig for din del. Ofte er du en person som er med på det meste, men i dag kjenner du at du har behov for å være alene med tankene dine. Det er noe du må beslutte og du vet at det er en avgjørelse hvor du må veie flere fordeler og ulemper mot hverandre.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en rolig og utviklende mandag hvor du ønsker å lære overraskende mange nye ting. Du er åpen for å prøve, og da tar du til deg kunnskap på et helt nytt nivå. Kvelden handler om blandede følelser og om et sterkt behov for å si nei.

Skytten 23/11-21/12

Du blir ordentlig glad i dag. Du får nyheter du har lengtet etter, og de er like fantastiske som du hadde håpet på. Det er ikke alltid at drømmene dine og virkeligheten er samsvarende, men i dag blir det nøyaktig slik du ønsket.

Steinbukken 22/12-19/1

Gjennom mandagen stråler du sammen med venner. Dere har vært borte fra hverandre lenge, men idag passer det fint å treffes og omgås. Du innser at du har savnet disse personene, og du innser også at den lille gruppen deres har utvidet seg i løpet av fraværet ditt - en utvikling som gjør deg glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å ikke bli irritert på en kollega. Personen har så mange meninger om ting som de egentlig ikke har noe med å gjøre. Du har prøvd å minske personens tendens til å sladre, men det går ikke så veldig bra.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være motivert og det er du idag. Du vet nøyaktig hvor mye du skal få gjort, men for en gangs skyld har du en plan på hvordan du skal rekke å få gjort alt tidsnok. Akkurat nå er du usedvanlig organisert og det trives du med.

Powered by Labrador CMS