Dagens horoskop: Mandag 4. april

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du er i godt humør i dag, selv om det er mandag. Vinden blåser din vei og du føler at du er inne i en oppadgående spiral. Energien din er med på å skape en god atmosfære rundt deg. Den eneste skyen på din himmel er at akkurat nå har du ikke råd til en investering du ønsker å gjøre.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har noen ting du vil fikse denne mandagen, og det går ganske bra. Etter en tøff periode hvor du hadde dårlig samvittighet fordi du egentlig ikke hadde tid til alt du ville, begynner det å føles bedre. På kvelden har du nok energi til å delta i en aktivitet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er litt irritert over at du ikke blir sett. Du gjør ditt beste og du prøver virkelig å vise at du er en man kan regne med, til tross for det, ser det ikke ut til at sjefene dine virkelig tar hensyn til innsatsen din. I dag vil nok en person hylles for sin innsats, som er langt mer middelmådig enn din egen.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er mye å tenke på denne mandagen. Først og fremst handler det om å endre strategi og tenke på en ny måte. Du innser at du spinner i samme spor, og det stopper den utvikling du ønsker å oppnå. I dag tilbys du en mulighet til å endre oppførselen din.

Løven 23 / 7-22 / 8

En ny kollega går deg på nervene. Alt har fungert bra så langt, men denne personen vil hele tiden endre rutiner og gjøre ting på sin måte. Som den ledende personen du er, har du fortsatt vanskelig for å håndtere nok en sterk personlighet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det blåser en vind av forandring over horoskopet ditt, og du er ikke helt sikker på om du liker det. Vanligvis kvier jomfruen seg som regel for forandring, men nå gjør en påvirkning fra Væren deg mer mottakelig for nye ting og generelt mer åpen.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har en evne til å havne i trøbbel for tiden. Det er som om du blir tiltrukket av vanskelige situasjoner og du blir irritert på deg selv at du ikke ser hva du er i ferd med å snuble i. Du har som regel litt mer selvkontroll enn du ser ut til å ha akkurat nå.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag prøver du å fokusere på ting du kan kontrollere fremfor å henge deg opp i ting som er utenfor din kontroll. Dette er en flott måte for deg å jobbe på, og det skaper stabilitet og sikkerheten du trenger akkurat nå.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å gjøre ting på din måte og ikke la deg påvirke av andres meninger. Det høres kanskje enklere ut enn det er. Akkurat nå er det en usikkerhet horoskopet ditt som gjør at du lytter til andre, fremfor å stole på deg selv.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen blir en ganske intens dag hvor du må ta igjen forskjellige ting som har med jobb å gjøre. Du har blitt flinkere til å prioritere tiden din slik at du skal lykkes med å ro alle prosjekter i land, men det hindrer ikke mye bekymringer før du er i havn.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du føler deg provosert av en kollega, men du gjør ditt beste for ikke å vise følelsene dine. Du har lært at den beste måten å håndtere denne spesielle personen på, er ved å holde seg kjølig og upåvirket. Kvelden handler om et møte.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er en forsiktig optimisme i karakteren din som forsterkes denne mandagen. Gode ​​nyheter bidrar til å få deg til å føle deg bedre og mer positiv enn du gjorde tidligere. Nå forenes ditt turbulente indre med din glade fasade, og du kan føle en mer konsekvent og ekte glede.

Powered by Labrador CMS