Dagens horoskop: Mandag 31. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av mandagen prøver du å tøye litt på reglene som nesten kveler deg på jobb. Væren har et behov for stor personlig frihet, kanskje mer enn andre, og det skaper problemer i et miljø som har hierarki. Dagen handler om din egen tilpasningsevne.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir litt stressende. Du har mye å ta igjen samtidig som du vil gjøre ting grundig for at det skal bli riktig. Det er nettopp denne balansen mellom grundighet og tempo som kan være nøkkelen til suksess. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er litt irritert på et familiemedlem som stjeler mye oppmerksomhet akkurat nå. Din egen suksess får ikke det samme fokuset, noe du synes du fortjener, og det er delvis dette som gjør deg sint. Prøv å se det hele fra et mer objektivt perspektiv.

Krepsen 21/6-22/7

Du har ulike ideer om hvordan du kan endre og forbedre ting i hjemmet. Det handler om kreative løsninger, både på hverdagens problemer men også på noen mer kompliserte dilemmaer. I dag får du sjansen til å teste en av dine nyeste ideer.

Løven 23/7-22/8

Du har en god magefølelse på denne uken og dagen. Du har tvunget deg selv til å innta en positiv holdning selv når det føles tungt, og det hjelper faktisk. I dag har du å gjøre med folk som er late.

Jomfruen 23/8-9/22

Du deler gjerne informasjon med en kollega som har verdifull innsikt i enkelte ting på jobb. Du kan gi vedkommende råd om praktiske ting, mens hen kan gi deg gode tips om hvordan du håndterer enkelte, litt irriterende kollegaer. En god utveksling.

Vekten 23/9-22/10

Du er fryktelig rask i dag og det vekker en viss mistanke hos kollegaen din. Du er vanligvis ikke så rask, så denne personen mistenker at du har jukset eller er uforsiktig. Sannheten er at akkurat nå er det en fantastisk energi i stjernetegnet ditt som gjør deg mer effektiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du glemmer å stille krav i dag fordi du er så overrasket over en viss personens måte å agere på. Denne personen går rundt og forbi alle regler på en så elegant måte at ingen andre enn deg ser ut til å legge merke til det. Vedkommende vekker din nysgjerrighet.

Skytten 22/11-21/12

Du setter grenser og det er bra. Du har en tendens til å havne litt i klisteret når det kommer til folk du liker, men du har lært at de utnytter din svakhet til deres egen fordel. Nå er du tydelig på at for at et forhold skal føles bra, må begge være aktivt med på å bygge videre på det.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om reise, hvile og restitusjon. Det blir en krevende, men likevel god dag hvor du føler både håp og tillit til fremtiden. Du har en fin følelse i kroppen som gjør at du tar alle dagens utfordringer med letthet. Kvelden dreier seg om god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag gleder du deg veldig til å møte en venn eller slektning og høre mer om noe du bare kan følge på avstand. Det blir en morsom og kreativ dag som kan by på noen tøffe nøtter å knekke. Kvelden blir

koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du og en kollega sladrer mye og det gjør deg ambivalent. Det er morsomt med sladder, samtidig som dette er en side ved deg selv som du egentlig ikke liker. Du står egentlig ikke for bullshit, men noen ganger er det vanskelig å motstå, spesielt når det er like gode rykter som det er i dag.

Powered by Labrador CMS