Dagens horoskop: Mandag 31. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å snakke med en person som sjelden ser utenfor sitt eget perspektiv. Du blir veldig frustrert over denne personen, kanskje mest fordi vedkommende er så firkantet. Dette er en person som er din rake motsetning.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen blir intens, men det er god flyt og du føler at du har kontroll. Du har mange jern i ilden, både privat og på jobb, så det er viktig å holde kontroll på alt ved hjelp av almanakker og lister. I dag stifter du et nytt bekjentskap som vekker uventede følelser i deg.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vil være med på flere forskjellige ting akkurat nå, men samtidig forstår du viktigheten av å beherske seg selv, i alle fall en liten stund til. For deg handler det om å finne den rette balansen mellom å ha en berikende hverdag og samtidig ha god samvittighet. I dag er du derfor tvunget til å si nei til noe du virkelig ønsker å være med på.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kan være veldig barnslig noen ganger, og det er du i dag. Du vil egentlig ikke i det hele tatt, men samtidig vet du at det bare er å bite tennene sammen, og gjøre som du får beskjed om. Det er egentlig der skoen klemmer, du misliker at noen bestemmer over deg, enten det er en kollega eller en sjef.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag prøver du å få en god arbeidsrytme fra tidlig om morgenen. Du vet at hvis du får en god start på uken, vil du kunne håndtere eventuelle problemer du møter bedre enn om det er en rotete mandag. Du får også et hyggelig kompliment fra en kollega i dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en stahet over horoskopet ditt akkurat nå, og det kan være både til din fordel og til din ulempe litt avhengig av hvordan du velger å bruke staheten din. Når det kommer til problemløsning, er det en fordel, men når det gjelder gruppearbeid, kan staheten din skape problemer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du undersøker ulike muligheter i dag og du kommer til den konklusjonen at det meste av det du tenker på, er helt klart gjennomførbart. Det er bare et spørsmål om hvor mye tid, penger og engasjement du er villig til å investere.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er en person i nærheten av deg som har en evne til å uttrykke seg klønete. Du har påpekt dette for vedkommende flere ganger, men de ser ikke ut til å ha noen interesse av å ville forbedre seg. I dag klarer denne personen virkelig å tråkke feil person på tærne.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du reagerer på den minste provokasjon akkurat nå. Det handler om en ugunstig påvirkning fra Månen som gjør deg ustabil. Heldigvis går denne typen påvirkning som regel over ganske raskt. Hvis du er klar over problemet ditt, kan du håndtere det bedre.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag sier du nei til en person du egentlig ønsker å komme nærmere. Du ser ikke hvordan du kan ha tid til et annet forhold i en allerede fullpakket timeplan. Heldigvis er denne personen sta og vil ikke gi opp. Vedkommende ønsker å bli kjent med deg, og har tenkt å gjøre det uansett.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er inne i en periode hvor det skjer mye på jobben. Det meste er gøy og utviklende, men samtidig er det også ganske lange dager og mange avgjørelser som skal tas på kort tid. Her gjelder det å holde tungen rett i munnen.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vet at du kan gjøre mer enn du viser, men du vil beholde noen trumfkort for deg selv akkurat nå. Du føler deg bedre når du føler at du har overtaket. Det handler mest om at du ikke har så god selvtillit for tiden, og da må du føle deg trygg på det du gjør.

Powered by Labrador CMS