Dagens horoskop: Mandag 30. mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen blir litt stressende fordi du har så mye å huske på. Det handler både om jobbrelaterte ting og private ting som du har lovet å hjelpe til med. I løpet av dagen får du høre noen morsomme nyheter som kan påvirke fremtiden din.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du ser frem til å møte en bestemt person i dag. Denne personen tilfører livet ditt en hel masse, på en enkel og ukomplisert måte. Det er en stund siden dere møttes sist, og det føler du på. Ellers blir det en dag preget av rutiner. På kvelden hjelper du en som står deg nær med et prosjekt.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskeligheter med at visse personer skal bestemme alt hele tiden. Du pleier å være ganske lett å ha med å gjøre fordi du ofte tilpasser deg alle andre, men i dag sier du ifra. Du viser en ny, litt dominerende side som ikke mange har sett før.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å henge med i svingene. Det er mye ny informasjon å ta inn, og det ikke bare bare for den litt forvirrede Krepsen. Denne mandagen må du fokusere og sørge for å holde fokus hele dagen.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag vil du være interessert i nye oppgaver, et kurs eller kanskje en annen jobb. Du har tenkt på dette lenge, men det er først nå du innser at det virkelig er en mulighet til å realisere din hemmelige drøm.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er staheten din som holder deg gående i dag. Ved å fokusere på én ting om gangen, lykkes du med å komme deg gjennom dagen med minimalt med utfordringer. Du er sliten etter helgen og trenger en tidlig kveld, så ikke avtal noen aktiviteter etter jobb.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er noen ting som er enklere og noen ting som gir motstand i dag. Alt som har med tall og mye tankevirksomhet er anstrengende. Rutiner og oppgaver som er enkle flyter mye bedre. Dette er ikke en dag for å utfordre deg selv.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Mandagen sørger for en ganske vanskelig start på uken. Du er sliten fra begynnelsen av dagen og til tross for påfyll av energi, blir du ikke mer våken. Det handler egentlig om at du trenger en lengre pause for å hente styrke på ordentlig.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du snakker mye med en ny kollega, men du kan egentlig ikke bestemme deg for hva du synes om vedkommende. På den ene siden er dette en person som er interessant og karismatisk, på den andre siden er det noe med denne personen som du synes virker upålitelig. Stol på instinktene dine.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det blir en rolig mandag hvor du får flere beskjeder som alle er positive. Du skjønner at det er alt det harde arbeidet du har lagt ned de siste årene som endelig begynner å gi resultater. I dag har du mulighet til å komme litt i gang med trening eller annen fysisk aktivitet.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du undrer mye på en person som egentlig ikke er så lett å forstå. Hen ser alltid ut til å ha en hemmelig agenda når de gir et kompliment eller hjelper til med noe. Det er som alt denne personen sier og gjør skjer av en kalkulert grunn. Ellers en fin og lærerik dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Mandagen blir intens på en god måte. Du begynner å få struktur på hvordan du legger opp arbeidet ditt og når gjør du det, går det mye raskere. I dag hører du en hemmelighet fra en sjef og du tenker over verdien av informasjonen du mottok.

Powered by Labrador CMS