Dagens Horoskop: Mandag 30. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å våkne med et friskt og åpent sinn. Denne dagen tar du imot mye verdifull informasjon, og det gjelder å tørre å ta sjanser. Ved å handle med viten og vilje vil du lykkes med initiativene dine.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske ensformig mandag, det eneste som dukker opp er visse oppgaver som har med en årsbasert plan å gjøre. Du er veldig trøtt når du kommer hjem i dag, og du orker ikke å diskutere hva du bør og ikke bør gjøre med et familiemedlem.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne mandagen. På tross av at en ny uke er i gang, og at ferien er over, så føler du deg inspirert til å ta tak i hverdagen igjen. Akkurat nå har du mange idéer og du gjør så godt du kan for å virkeliggjøre disse.

Krepsen 21/6-22/7

Du takker ikke nei til litt variasjon og i dag får du muligheten til å prøve deg på nye arbeidsoppgaver. Det blir en hyggelig og inspirerende start på uken, selv om du er litt trøttere enn du ville vært om du fikk kontroll på døgnrytmen din.

Løven 23/7-22/8

I løpet av mandagen reagerer du sterkt på hvordan en kollega snakker om andre personer. Du oppdager at du ikke synes noe om den nedverdigende måten de ser på medarbeiderne sine på. Her kan du enten velge å si hva du mener eller holde irritasjonen din for deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar en ting om gangen i dag. Det er ikke lurt å stresse ettersom det bare gjør saken verre. Ved å fokusere på det viktigste kommer du deg fint gjennom mandagen og har krefter til overs til en hobby eller trening på kvelden.

Vekten 23/9-22/10

Det er en dag som blir ganske langsom om du ikke prøver å finne glede gjennom kollegaene dine. Akkurat nå er arbeidet ditt veldig rutinebasert og du føler du gjør samme oppgave hele tiden. Et kveldskurs eller en ny hobby kan øke inspirasjonen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er irritert på en venn som ikke tar vare på talentet sitt. Om du var like begavet som dem ville du utnyttet det. Vennen din er ganske tilbaketrukket og føler ikke for å tiltrekke seg oppmerksomhet, noe du bør prøve å huske på.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av mandagen argumenterer du med en slektning eller et familiemedlem om en kommende høytid. Dere har aldri kommet overens når det kommer til denne spesielle dagen, og denne diskusjonen dukker opp hvert år.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du tilbake i rutinene igjen, og det passer steinbukken godt ettersom hverdag og rutiner får deg til å føle på en sikkerhet. Til forskjell fra mange andre tegn så påvirker ikke det hverdagslige deg på samme måte. Steinbukker er flinke til å stå på til de oppnår perfeksjon. Yngre steinbukker kan derimot tidvis bli frustrerte.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av mandagen blir du klar over en alvorlig feil gjort av en kollega. Du kan fortsatt rette det opp, men det kan være nyttig for personen å lære av feilene sine ettersom det er denne typen lærdom de tar til seg.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier ikke noe ettersom du har lovt å holde det for deg selv, men det krever mye. Du ga løftet før du visste hva det gjaldt og det var en feil du ikke har tenkt til å begå flere ganger. Kvelden handler om å stole på en slektnings tendens til å fatte riktig beslutning.

Powered by Labrador CMS