Dagens horoskop: Mandag 3. september

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å planlegge fremover og tenke rasjonelt. Du er en person som liker å se det store bildet, men som kan føle seg ukomfortabel når det kommer ned på detaljnivå, noe du må prøve å jobbe med denne dagen. Kvelden blir intens.

Tyren 20/4-20/5

Du skynder deg inn i ulike prosjekter i dag. Etter å ikke ha vært på ditt beste, verken fysisk eller psykisk en stund kjenner du at energien din sakte, men sikkert er på vei tilbake. Sjefene dine elsker å se deg kanalisere glede på jobben på denne måten.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er mye du kan endre, men hver endring bør starte med et lite skritt. Noen ganger tyr du til litt drastiske metoder for å få noe til å skje, men en langsiktig endring krever planlegging og fokus. Du får hjelp med å sette langsiktige mål i dag.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne dagen prøver du å ikke jobbe deg i hjel. Du er egentlig ikke på topp verken når det kommer til arbeidsmoral eller hvordan du har det, så du sparer på kreftene. Det kan skape irritasjon blant kollegene dine som må ta støyten på jobb i dag.

Løven 23/7-22/8

Det er en konflikt som kan se ganske triviell ut på overflaten, men som går dypere og rommer mange lag med sårede følelser. Hvis du er uforsiktig, vil du bli dratt inn i denne suppen og da blir det vanskelig å komme seg ut. Kvelden handler om fysisk tiltrekning.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være litt kresen på detaljer og i de fleste tilfeller ser kollegene dine det bare som en fordel at du er så grundig. I dag er du imidlertid inne og pirker på et område som du ikke har noe med og det kan skape angst. Kvelden handler om nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Du tør å si hva du tenker og mener, noe som er bra. Ikke alle er så tøffe som du er, og derfor blir din ærlighet verdsatt spesielt i dag. Ettermiddagen er en god tid for å unne deg litt ekstra luksus. Kvelden handler om vennskap.

Skorpionen 23/10-21/11

Du føler deg uvanlig kreativ i dag, og du finner måter å formidle det videre i ditt arbeid. Det blir en god og utviklende dag som handler om å tørre å tøye grensene uten å være overdrevent redd for konsekvenser. Skorpionen er veldig god til å teste ting.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ikke noe problem med at en venn blir tatt for noe du har gjort. Fra ditt synspunkt har du også måtte tåle en støyt fra denne personen og det er bare på sin plass at dette er gjensidig. Dessverre ser ikke vennen din på situasjonen på samme måte som deg. Forbered deg på en tvist.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen blir veldig lang, intens og krevende, men det er i slike tilfeller du presser deg selv på en måte som gjør at du øker din utholdenhet og forbedrer dine resultater. Det blir en lang mandag, men den byr også på latter, overraskelser og mange herligheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser ikke noe problem med å være borte så mye som du har vært fra jobb i det siste. Selv om du prøver å prestere på topp når du er, så merkes ditt fravær og du er savnet. Kvelden handler om familien og om et familieråd.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du kan og vil, noe du beviser i dag. Det er et sting i måten du jobber på og en drivkraft, som med jevne mellomrom mangler fra deg. Både dine kollegaer og sjefene dine er glade for å se deg i ditt rette element. Kvelden ser koselig ut og byr på en deilig varme.

Powered by Labrador CMS