Dagens Horoskop: Mandag 3. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt forvirret denne mandagen. Det er ting du hadde planlagt å gjøre, men som av ulike grunner ikke lar seg gjennomføre, og det skaper problemer. Ting går ikke helt din vei i dag.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en intens, og du forventes å være flere steder samtidig. Heldigvis vet du hvordan du skal håndtere situasjonen uten å stresse opp deg selv. I dag får du både tilbakemeldinger og positive nyheter fra sjefen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler behov for å rettferdiggjøre deg selv i dag, selv om du egentlig ikke har gjort noe galt. Det handler om at du har en følelse av at noen er misfornøyde med deg, og du har vanskelig for å akseptere det. Noen ganger er det bedre å innse at du ikke kan please alle rundt deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil ikke høre snakk om en viss person fordi disse sårene fortsatt er for ferske, men navnet deres ser ut til å dukke opp overalt. Det er som om skjebnen vil at du skal konfrontere din sorg og frustrasjon. Noen ganger er det lettere å følge stien som er lagt for deg, istedenfor for å kjempe tilbake. Du kommer til å gi etter til slutt.

Løven 23/7-22/8

På mandagen er du full av energi og har mange ideer. Noen er virkelig gode, mens andre er kanskje ikke så gjennomtenkte som de burde være. Dessverre hører du ikke på tilbakemeldingene du får. Det eneste du hører er alt som er negativt.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandagen handler om en lekenhet og en vilje til å prøve nye ting. Det blir en bra, men litt annerledes start på årets første uke. Hvis du har nyttårsforsetter begynner du å realisere dem allerede i dag. Du vil gå inn i 2022 uten fordommer og full av håp.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om familien og om din evne til å sørge for at alle holder sammen. Det er ikke alltid så enkelt å komme overens, spesielt ikke i helgene når man ofte er mye sammen over lengre tid. Du er vanligvis ganske tålmodig, men i dag settes det virkelig på prøve.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen blir en morsom og variert dag hvor du har tid til mye nødvendige ting, men også å ha det gøy. Dersom du jobber, får du tilbringe tid med en kollega som alltid får deg til å smile. Hvis du har fri, er det sannsynligvis dine venner som står i sentrum av din oppmerksomhet.

Skytten 22/11-21/12

På mandagen har du det gøy med å erte en person som er litt hårsår akkurat nå. Denne personens mangel på tålmodighet i kombinasjon med at du kjeder deg gjør dette til et ekte irritasjonsmoment. Ha det i bakhodet at når du provoserer på denne måten, bør du være forberedt på hevn.

Steinbukken 22/12-19/1

Du nyter livet akkurat nå, spesielt hvis du har fri. Du føler heller ikke på restriksjonene på samme måte som mange andre. For deg er en begrenset omgangskrets ikke noe problem, tvert imot syntes du at det er fint å ha noe å skylde på når du virkelig vil være alene.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt rastløs, spesielt hvis du har hatt fri lenge. Du har vanskelig for å slappe av med en bok eller en film. Du ønsker å være aktiv, men det er begrenset hva du kan gjøre. Kanskje hjelper det å ta en kortere utflukt?

Fiskene 19/2-20/3

Det går i ett denne tirsdagen. Du har så mye i hodet at det er en risiko for at du glemmer noe du hadde lovet å gjøre eller være med på. Din venn vil bli skuffet over at du ikke prioriterer dette.

Powered by Labrador CMS