Dagens Horoskop: Mandag 29. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen byr på en annerledes opplevelse hvor du virkelig får sjansen til å utvikle deg, dersom du bare du lytter og prøver å forstå hva alle andre sier. Noen ganger kan man gå litt for mye opp i seg selv, og glemme å lytte aktivt.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I løpet av denne dagen har du mye å gjøre, men du får hjelp fra flere hold og det får dagen til å gå raskere enn du forventet. Det er en ro over horoskopet ditt som gjør at du aksepterer det meste som skjer på jobben din akkurat nå. Du akklimatiserer deg ganske enkelt til den nåværende situasjonen.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er sint og opprørt i dag og mye handler om at en av sjefene dine ikke lytter til dine synspunkter. Du vet at du har både mer erfaring og høyere kompetanse på dette området, men likevel lytter sjefen din sjefen bare til seg selv.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det blir en lang og litt kjip mandag hvor du blir tvunget til å tenke litt mer utenfor boksen mot det du vanligvis gjør. For deg er det viktig at folk lytter til deg, og at du blir behandlet med respekt for noe du opplever i dag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det blir en interessant dag hvor du får muligheten til å utvikle en idé til virkelighet. Du føler at du endelig får frie hender, og det gjør deg stolt at sjefene dine føler så stor tillit til deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne mandagen handler om punktlighet, som er et av dine store talenter. Du elsker når ting er kontrollert ned til detaljnivå fordi det gir deg trygghet og trygghet i det du gjør. For mye frihet skaper en usikkerhet i Jomfruen.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag vil du benytte anledningen til å oppdatere deg litt om endringene som har skjedd den siste tiden. Du føler at du egentlig ikke har mulighet til å henge med nå som det er så mye både på jobb og privat. Du blir tvunget til å velge det viktigste.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag har du vanskelig for å komme i gang. Kroppen føles tungt og hodet er fullt av bomull. Det handler om dårlige søvnvaner kombinert med stress. Det du trenger nå er å slappe av på skikkelig på kveldene. Kanskje yoga kan være noe for deg.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne mandagen har du litt vanskelig for å komme i gang med nye prosjekter. Du kjenner på en mental motstand mot å starte på ting i dag. Det beste du kan gjøre er å prøve å jobbe med å fullføre ting fra forrige uke og kjøre hardt på rutiner.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag føler du deg bra. Du er i kjempehumør og det hjelper på med fine komplimenter både privat og på jobb. Steinbukken kan ha en mindre skade som en strekk, men hvis du bare ta vare på kroppen, og du vil være tilbake i toppform på kort tid.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av denne dagen fokuserer du på å fullføre forskjellige prosjekter, og sørger for at ting fungerer så knirkefritt som mulig. Det er spesielt én ting du brenner for på jobben, og du legger litt ekstra vekt på dette.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag har du vanskelig for å se problemet som oppstår fordi du er alt for distrahert. Ditt fokus ligger på noe som har med fremtiden å gjøre, snarere enn på nåtiden. Kvelden handler om å ha det hyggelig.

Powered by Labrador CMS