Dagens horoskop: Mandag 29. august

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å være fornuftig og det er ikke alltid den ivrige Værens beste side. Du må rett og slett legge litt bånd på deg selv og prøve å opptre litt mer tilbakeholden. Kvelden blir morsom, men annerledes.

Tyren 20/4-20/5

Du har meninger, men du holder dem for deg selv fordi det ikke gagner deg å dele dem akkurat nå. Tyren kan være ganske beregnende når de vil, og i dag vil du sørge for å tilegne deg alle fordelene du kan, da du har mye å vinne.

Tvillingene 21/5-6/20

Du snerrer tilfeldigvis til feil person, og det får du igjen for. Det handler om at du er i dårlig humør fra du våkner og det har en tendens til å smitte over på alle i din nærhet. Dette kan være en oppvåkning for deg, som vil lære deg å kontrollere følelsene dine litt.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser gjennom en gjennomsiktig løgn servert til deg av sjefen din, og det gjør deg litt bitter. Du er vanligvis ikke den som albuer deg gjennom livet, men du er stolt av det du har fått til, og du vil gjerne motta den ros du fortjener.

Løven 23/7-22/8

Det er en stahet og en vilje til å gjøre rett i horoskopet ditt i dag. Det kan til og med gå så langt som å gå på kompromiss med din egen komfort kun til fordel for andre fordi du føler det er en god ting å gjøre. Utholdenheten hjelper deg med å overvinne visse hindringer.

Jomfruen 23/8-9/22

Du ser ikke noe annet valg enn å være ærlig med en kollega selv om du kan såre følelsene deres. Det handler om enten å handle etter egen samvittighet eller ta ekstra hensyn til noens ego, og i dag må du gjøre det som er riktig for deg.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av mandagen havner du i en underlig situasjon. Du står midt mellom to personer som virkelig ikke vil eller ikke kan komme overens og begge snakker dårlig om hverandre. Dilemmaet ditt er at du liker eller i det minste respekterer begge parter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en evne til å slenge deg rundt med fine ord og det kan plage en kollega som føler seg dum. Det handler om at du har et velutviklet ordforråd, men at du vanligvis ikke føler på noe behov for å vise det frem. I dag er det imidlertid noen du vil imponere.

Skytten 22/11-21/12

Du ser mange uoverkommelige hindringer i dag, men i realiteten handler det mer om din holdning enn om selve problemet. Hvis du bare tar utfordringene på strak arm og gjør ditt beste, vil sjefene dine være fornøyd med innsatsen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne uken er begynnelsen på et ekte eventyr for deg. Du nyter livet ditt akkurat nå, selv om du hele tiden blir utfordret til å bli bedre. Du er en person som setter pris på den slags press. Du liker å føle at innsatsen gir resultater.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av denne mandagen tar du opp en hobby du ikke har hatt så mye tid til i løpet av våren, men som du hadde mye å gjøre med i løpet av sommeren. Det blir en morsom dag med fokus på utendørsaktiviteter – en luksus når alle andre jobber.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å gjenopprette noen bånd, men det går sakte. Selv om det råder en letthjertet stemning mellom deg og vennen din, er det ting som gnager under overflaten og det har du problemer med både å tilgi og glemme. Fiskene kan være langsinte når de vil.

Powered by Labrador CMS