Dagens horoskop: Mandag 28. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av mandagen prøver du å finne en vei ut for å unngå en oppgave som du absolutt ikke ønsker å gjøre. Det kan være at du forhandler med en kollega eller at du rett og slett utsetter det med en annen oppgave i håp om at tiden renner ut.

Tyren 20/4-20/5

Dette blir en veldig lang og til dels tung dag, men det blir også en dag som handler om opplevelser og om glede. Du puster skikkelig ut for første gang på veldig lang tid. Kvelden blir rolig og lang. Du trives i hyggelig selskap med en god bok eller film.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag er du sterk og uslåelig. Det er ingenting sjefene dine kan kaste på deg som du ikke kan fikse. I løpet av denne dagen finner du også løsninger på problemer og lykkes godt med å mekle konflikter. En flott dag med andre ord.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker for mye på ting du ikke kan påvirke. I stedet for å sette fokus på ting som kan endre seg, begraver du deg i problemer og problematiske situasjoner. Denne dagen handler til en viss grad om å legge det gamle bak seg.

Løven 23/7-22/8

Du krangler med en kollega eller venn. På utsiden kan det virke barnslig mellom dere to, men du vet at det er mer alvorlig enn som så. Denne konflikten har pågått en stund, og det ser bare ut til å eskalere. Dette problemet kan bare løses gjennom kommunikasjon.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er litt rask i dine konklusjoner i dag, og dette kan føre til dobbeltarbeid for deg. Hvis du bare tar deg god tid og tenker gjennom resultatet du kom frem til nok en gang kan du forhindre den slags ekstraarbeid. Kvelden handler om en slektning.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av mandagen velger du å avstå fra noe. Ved første øyekast kan det kanskje virke som du tar et dumt valg, men dette er noe du har tenkt gjennom ordentlig. Du vet at det blir bedre på sikt om frastår i dag. Kvelden dreier seg om et løfte.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trekker deg tilbake for å være alene, men en kollega er ikke så flink til å tolke signalene dine, forstyrrer deg hele tiden. Du blir irritert, men spørsmålet er hvordan du håndterer vedkommende. Du kan velge å forklare tydeligere hva det er du ønsker eller velge å avvise kollegaen din.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske stressende dag når mange små oppgaver og flere prosjekter skal avsluttes. Du er ikke involvert i alt, men mye av ditt eget arbeid er avhengig av at andre holder sine tidsrammer. Kvelden blir ganske konfliktfylt, og du krangler med et familiemedlem.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mye på hjertet i dag. Du ser ut til å dra et sted, enten rent fysisk eller mentalt. Den kommende perioden vil markere et utgangspunkt i noe nytt, men også en slutt. Akkurat nå handler det mest om en

transportavstand.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er mer stresset i dag enn du vil innrømme. Det å passen tiden og sørge for god margin er ikke egentlig din greie, men i dag prøver du å være ute i god tid. Til tross for dine gode intensjoner, er det ytre omstendigheter som forårsaker det. Du har tid, men den er knapp.

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du har tatt feil når det kommer til fakta og det irriterer deg. Du er ikke en person som vanligvis pleier å tenke slik, men noen ganger skjer det. Nå er spørsmålet om du skal innrømme feilen din eller prøve å rette den i hemmelighet.

Powered by Labrador CMS