Dagens horoskop: Mandag 28. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen handler om å være heldig, og om å lykkes med ting som andre kolleger har mislyktes med. Det ligger en stolthet i det å pløye ny mark, spesielt for Væren. Du liker å være først, uansett om det gjelder lederskap eller nye oppdagelser.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne mandagen vil du først og fremst få orden på ting. Etter en rotete forrige uke, trenger du mer struktur og kontroll. Noen av kollegene dine kan bli irritert over at du konstant roter rundt med små ting, men du vet at det vil skape harmoni for alle til slutt.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du uttrykker deg ikke så godt i dag, og det er overraskende med tanke på at du er en veldig verbal person. Det som skjer er at du egentlig får en sammenheng mellom tankene dine og det som kommer ut av munnen din. På ettermiddagen har du en åpen samtale med en leder.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du liker ikke å klage, men akkurat nå er det en grunn for deg til å gi tilbakemelding. Din kollegas roter og det vil være du som må ta konsekvensene av deres uforsiktighet. I løpet av dagen vil du også møte nye, interessante mennesker som kan berike livet ditt denne sommeren.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ønsker å være spontan og åpen fordi det er den du er, men i dag trekker du deg ubevisst unna, for å være alene. Ikke bekymre deg, alle trenger fred og ro noen ganger, spesielt den sosiale løven. Det å kunne være for seg selv hjelper deg til å være i nuet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å være kvikk, både i måten å handle på og i hvordan du tenker. Dette er kanskje ikke din sterkeste side. Jomfruen er mer metodisk og nøyaktig, enn vittig og fleksibel, noe som gjør at deler av denne mandagen kan føles som en prøve.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du vil finne noen du kan jobbe med i dag. Du innser at oppgaven du har foran deg krever mer enn én persons innsats. Din omgjengelige personlighet og din sjarm gjør at du ikke har problemer med å finne en partner.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du vil bli overrasket når en endring på jobben plutselig blir en realitet. Du trodde lenge at dette ikke ville bli noe av. Fordi du har det litt vanskelig med endring akkurat nå, ser du på dette som plagsomme omorganiseringer, selv om de gagner deg i det lange løp.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er noe letthjertet og nesten flørtende over deg i dag. Noen kolleger kan misforstå signaler du sender ut og tro du vil noe mer enn du sier. Du må være tydelig i din kommunikasjon, dersom du ikke er interessert i mer enn et godt forhold mellom kolleger.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen byr på morsomme nyheter som også kan oppleves som litt skumle. Plutselig får du et oppdrag som er veldig seriøst og du har ingen sjanse til å trekke deg tilbake. Dette viser at sjefene dine tror på deg, men også det faktum at du må begynne å tro mer på deg selv.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen handler om å avklare ting. Vær tydelig og etterlat ingen rom for tvil. Du kan vanligvis bli litt vag når du snakker om ting du føler at du ikke mestrer helt. Tro på deg selv og din kunnskap. Vis det ved å være gjennomsiktig.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du misliker mandager av flere ulike grunner, men i dag føles det litt bedre enn vanlig. Du har lært at du trenger ikke ha for høye forventninger til deg selv og at det tar tid å lære nye ting. Du føler deg bedre når du er litt snillere mot deg selv.

Powered by Labrador CMS