Dagens horoskop: Mandag 28. februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen handler hovedsakelig om å få orden på en hel del kompliserte ting. Det som fra begynnelsen så ut til å være en enkel plan har nå blitt betydelig mer intrikat og anstrengende enn du forventet. Her er det viktig å sette opp en ny plan.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen blir både interessant og utviklende. Du snakker med en leder om fremtiden, og du innser til din store overraskelse at det er store planer for deg. Du vet ikke selv om du er klar for denne typen ansvar, men du synes tanken er både fristende og skremmende på samme tid.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du blir sint på en kollega som drar sin del av lasset. Alle kan være slitne og ha dårlige dager, men hos denne personen er det en regel snarere enn et unntak. Det er på tide at dere snakker med hverandre og avklarer hva som forventes.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kan være litt engstelig i dag, og det handler om alle ryktene og spekulasjonene du hører. Hvis du vil ha fakta bør du gå til noen som sitter på denne informasjonen fremfor for å spørre folk som bare tror de vet. I denne typen situasjoner, ta aldri noe for gitt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Uken starter intenst og du vil være sliten etter denne mandagen. Det viktige er at du prøver å holde et godt tempo allerede fra morgenen av for å rekke alt i god tid. Kvelden handler om å ha tillit til andres beslutninger.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er i litt dårlig humør denne dagen og det er hovedsakelig fordi du har en følelse av å føle deg lurt etter helgen. Du hadde håpet på en lang og herlig helg, men i stedet dukket det opp mange ting du måtte forholde deg til og det gjør at du ikke føler deg uthvilt i det hele tatt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag prøver du å finne ut hva som er sannhet og hva som er antagelser i en flokete historie på jobb. Du skjønner at det har vært litt for mange kokker involvert i denne suppen. Kvelden handler om å gjøre noe bare for deg selv.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du vil ikke skryte, men du er veldig fornøyd med et resultat som presenteres i dag. Selv om du ikke kan ta all ære, så vet du med deg selv at en stor del av denne fortjenesten er din. Nyt all ros, den har du fortjent.

Skytten 22/11-21/12

I dag skjønner du at du helt har glemt en oppgave som skal være inne senest i dag. Hvordan du lykkes med å komme deg ut av denne situasjonen avhenger i stor grad av din daglige rutine. En Skytten i si ess kan alltid snu et problem til sin fordel. Sørg for å dra nytte av det talentet i dag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen handler om å ta det med ro og nyte å ikke ha så mye å gjøre for en gangs skyld. Har du mulighet, bruker du deler av dagen eller kvelden på å være aktiv. Det kan være trening, dans eller en gåtur.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du må få fakta, men det du får servert er mer eventyr enn virkelighet. Du vet at de som prater tror på det selv, men når du begynner å grave litt, innser du at sannheten deres neppe er objektiv. Kvelden handler om familien og om å bestille en tur.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vil virkelig i dag og du gjør ditt beste, men det blir fortsatt ikke helt riktig. Det handler om at du ikke får til siste finish. Du vil trenge hjelp fra en person som har litt mer erfaring enn deg og som kan se hvordan man kan forbedre seg med små midler.

Powered by Labrador CMS