Dagens Horoskop: Mandag 27. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en eventyrlig mandag hvor du tar unødvendige sjanser, men flaksen er på din side og det meste går slik du ønsket. Du er inne i en periode hvor du synes det er morsomt å utfordre skjebnen, spesielt når gevinsten om du lykkes er såpass stor. Kvelden handler om en krangel hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir interessant og veldig produktiv. I dag merker du at beregningene dine stemmer og du konstanterer nok en gang viktigheten av å være forberedt. Du får gode nyheter angående fremtiden din i dag. Alt i alt en skikkelig fin mandag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske stressende dag hvor du ikke får så mye gjort. Du håndterer stress dårlig og det blir ofte til at du er mer ineffektiv når du prøver å sette opp tempoet. Det beste du kan gjøre er å ta en ting av gangen og krysse av listen metodisk uten å stresse for mye.

Krepsen 21/6-22/7

Når man har flere ting i hodet samtidig er det veldig lett å glemme det viktigste, og i dag er du i risikosonen for å misse noe du ikke kan glemme. Det du kan gjøre er å skrive ned en liste allerede fra morgenen av hvor du skriver ned det som er viktigst i dag og ikke går hjem før alt er krysset av. Kvelden byr på en hyggelig overraskelse.

Løven 23/7-22/8

Gjennom mandagen prøver du å finne en måte å nå frem til en person som oppfører seg lite gjennomtenkt akkurat nå. Du vil så gjerne hjelpe dem ved å få dem til å se hvor dumt valget de er i ferd med å ta er, men for å kunne veilede dem må dere ha gjensidig tillit til hverandre og det er ikke tilfellet akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Du sitter på din høye hest i dag når du kritiserer en kollegas arbeid. For å ha noen rett til å gi kritikk må du enten være sjefen deres, eller veldig mye bedre og mer erfaren enn kollegaen din. Du er verken det ene eller det andre, så du burde kanskje vurdere å ikke dele tankene dine høyt.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes mye å tenke på denne mandagen. Det virker som om du har en del nye arbeidsoppgaver som gjør deg nervøs. Prøv å oppmuntre deg selv til å kjøre på i dag. Vis hvor kompetent og herlig du er. Kvelden passer godt til shopping eller tid med venner.

Skorpionen 23/10-21/11

Mandagen er alltid litt treg i dine øyne. Uansett om det er høyt eller lavt tempo denne dagen vil du være utmattet når du kommer hjem på kvelden. Det du trenger å gjøre er å forandre den mentale innstillingen din til mandager. Det er som om du forutsetter at de skal være slitsomme, og da blir de det.

Skytten 22/11-21/12

Gjennom mandagen prøver du å manipulere en kollega til å ta på seg visse deler av arbeidsoppgavene dine. Dette er en ganske aggressiv person som ofte behandler andre dårlig, så du har ikke dårlig samvittighet over å øke arbeidsmengden deres denne dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du finner ny inspirasjon i hverdagen denne mandagen, og det gir det både energi og en herlig start på uken. Du har følt deg litt nede i en periode. En kombinasjon av mørket og kulden har gjort at du har følte deg litt deppa. Nå ser det ut til å vende og du går inn i uken med en herlig optimisme og selvfølelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i ulike arbeidsoppgaver med en selvsikkerhet som mange misunner deg. Det handler ikke bare om erfaring i ditt tilfelle, selvsikkerheten din kommer fra at du vet at du har mer kunnskap om visse ting enn kollegaene dine Du har aktivt gått inn for å lære deg mer.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen snegler seg virkelig fremover. Det skjer ikke noe spesielt i dag, noe som gjør at dagen går enda saktere. Du burde prøve å finne en måte du kan gi deg selv mer energi på, hvis ikke vil resultatet av dagens arbeid påvirkes av sinnsstemningen din.

Powered by Labrador CMS