Dagens horoskop: Mandag 26. september

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir litt annerledes, men veldig produktiv og morsom. Du lærer nye ting og det skal gå fort. Bare det å prøve nye ting og utvide horisonten er noe av det beste Væren vet. Din gamle nysgjerrighet har blitt vekket igjen.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen handler om å ha tid til både det vanlige og ting som har å gjøre med morgendagen. Det kan godt hende at det blir noen timer overtid, men det er noe du er innstilt på fra starten av. Du får mye skryt i dag.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av denne dagen prøver du å unngå folk du misliker og holder deg til dem som gir deg god energi. Strategien din fungerer og den resulterer i en god dag for din del. Kvelden handler om å ta ansvar for mennesker og hjelpe til der det trengs.

Krepsen 21/6-22/7

Du er skuffet og sint på en slektning. Vedkommende har en evne til å få deg til å føle deg liten og du får denne personen til å føle seg oppgitt. Det handler om at dere ser ulikt på det meste, fra arbeid til økonomi og utdanning. Denne personen har en mer konservativ oppfatning sammenlignet med deg.

Løven 23/7-22/8

Du ser ingen problemer med å være tydelig med en sjef, men det kan føre til denne personen reagerer på en måte du ikke forutså. Selv om hen føler seg fleksibel og lytter, er hen fortsatt sjefen din, og krever respekt fra din side.

Jomfruen 23/8-9/22

Du går under radaren i dag, og det passer deg helt fint. Etter å ha fått mye fokus fra lederne dine, er det fint å kunne holde seg litt i bakgrunnen. Kvelden handler om å være våken og om å fortsette. Du føler et behov for å bevege på deg.

Vekten 23/9-22/10

Du forhandler med deg selv. Det handler om fremtidsplaner, kompromisser og om viljen til å prøve å endre det du ikke er fornøyd med. Akkurat nå tenker du mye og trenger å finne ut hva det er du vil med fremtiden din.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar på deg en enorm oppgave i dag, og det kan skape en følelse av håpløshet i begynnelsen. Det som er viktig for deg er å komme i gang, når du først har kommet inn i det, skjønner du at det ikke er så overveldende som du trodde. Kvelden blir bra.

Skytten 22/11-21/12

Du misliker kritikk fra kolleger, så du blir sint når en kollega kritiserer din måte å jobbe på. Husk at dine kolleger har rett til å ha meninger om hvordan du jobber når det påvirker dem slik at de får mer å gjøre. Ta kritikken og lær av den.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om å gi plass til både deg selv og andre. Du bruker sjelden å trenge deg inn i folks personlige sfære, men akkurat i dag er du uvanlig glad og sosial og leser kanskje ikke signalene som andre sender ut. Ellers en herlig dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ønsker å fordøye det som skjer, både privat og på jobb, og det er ikke så lett som det høres ut. Du er sjelden alene med tankene dine. Det er alltid så mange mennesker rundt deg. I dag får du imidlertid muligheten til å være alene i flere timer.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir veldig lett irritert akkurat nå. Det kan være små ting som trigger deg og du aner ikke hvorfor du blir så sint. Det handler om en negativ innflytelse i ditt tegn som først og fremst retter seg mot din tålmodighet. I nær fremtid bør du være årvåken om din egen oppførsel.

Powered by Labrador CMS