Dagens Horoskop: Mandag 25. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar stilling til en ganske omfattende utfordring denne mandagen. Det handler om at du ikke har gjennomført en oppgave, og nå må du prøve å få lagt inn en litt bedre innsats. Kvelden blir rotete men ganske informativ.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen føler du deg sliten, men du biter tennene sammen og gjør ditt beste. Det har vært en tøff periode og du har ikke rukket alt du har planlagt å gjøre. Kvelden byr på hyggelige og varierte nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingen måte for deg å komme unna denne oppgaven på så det er like godt å sette i gang med en gang på mandags morgen. Om du tvinger deg selv til å starte tøft så kan du ta det roligere etter lunsj. Kvelden handler om en venn og problemet deres.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen byr på både søtt og salt. Akkurat nå virker det som om du er litt forelsket selv om du selv aldri vil innrømme det. Du går og dagdrømmer, noe en sjef merker og blir irritert over. I løpet av ettermiddagen får du et fint kompliment fra en kollega.

Løven 23/7-22/8

Gjennom mandagen har du litt mer energi enn i forrige uke, noe som er bra ettersom det venter en del utfordringer. Du kjenner at du er klar for mer avanserte oppgaver, men spørsmålet er om de oppgavene er klare for deg?

Jomfruen 23/8-22/9

Denne mandagen prøver du bare å holde deg våken og komme deg gjennom dagen. Du er trøtt helt inn i sjelen og har ikke så mye å gi akkurat nå. Kanskje burde du prøve å planlegge en weekendtur denne høsten. Et bytte av miljø kan gi deg litt energi.

Vekten 23/9-22/10

Du tar tak i et prosjekt som du synes er slitsomt mest for å bare få det overstått. Når du står midt oppi det innser du at du har overdrevet hvor anstrengende det ville være, for i dag går alt ganske smidig. Kvelden blir morsom og aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vil ikke høre på unnskyldningen til en kollega, men du føler deg tvunget til å gjøre det ettersom dere skal kunne jobbe sammen. Innerst inne har du alltid ment at denne personen er upålitelig og nå har du fått bekreftet teorien din.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen går ikke så fort som du skulle ønske. På tross av at det er mye å gjøre så snegler timene seg fremover. Det eneste du vil denne dagen er å bli ferdig og dra hjem. Kvelden handler om å tro på en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske god start på uken. Noe du fryktet viser seg å være enklere enn du trodde takket være god forberedelse. Du innser viktigheten av å arbeide metodisk. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å imponere en mentor. Du har virkelig utviklet deg i det siste.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gruer deg til å starte med en oppgave ettersom du vet at den kommer til å ta lang tid, og du har egentlig ikke tålmodigheten for denne typen arbeid. Kvelden blir betydelig roligere og hyggeligere enn dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sint, på grensen til rasende. En kollega er ganske krass i dag og du er ikke vandt til denne typen behandling. Du synes det hadde vært fint med en unnskyldning, men de mener ikke at de har gjort noe galt og at du ikke er hardhudet nok.

Powered by Labrador CMS