Dagens horoskop: Mandag 25. juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag roter du det litt til for deg selv. Du tror du har oversikt, men i virkeligheten har du veldig liten kontroll over det det skjer. Det handler hovedsakelig om at det er mennesker i din nærhet som har en tendens til å slå seg vrange.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å lytte til en kollega som du ikke har jobbet med på lenge. Du vet vedkommende kan være ganske vanskelig og absolutt ikke er til å stole på, men for deg er det fortsatt viktig å ha et profesjonelt forhold. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-6/20

Du forstår egentlig ikke hva du har gjort galt, men du skjønner at en venn er sint på deg av en eller annen grunn. Det hjelper ikke det prøv å spørre, for du får ikke noe reelt svar. Tid er den beste løsningen på dette problemet. La situasjonen helbrede seg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Det er humor og livsglede i horoskopet ditt denne mandagen. Uansett om du jobber eller har fri koser du deg litt ekstra med livet akkurat nå. Det kan være at du er nyforelsket, men det kan også involvere en mer generell kjærlighet til livet.

Løven 23/7-22/8

Du satser på sikre kort denne dagen. Du vil gjerne vinne en viss intern konkurranse og da kan du ikke ta en sjanse. Dette virker å være en pågående kamp mellom deg og en venn eller kollega. Kvelden blir rolig, men veldig givende og koselig.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag går det ikke akkurat fort, men du bryr deg ikke. Du trenger dager hvor du er alt annet enn effektiv og i dag er en slik dag. Hvis været er fint, er du ute så mye du kan. Naturen får deg til å føle deg rolig og du tenker på ditt beste når du er utendørs.

Vekten 23/9-22/10

Det er noe trassig over horoskopet ditt denne mandagen. Hvis en sjef eller annen autoritet prøver å tvinge deg til å gjøre noe, vil du mest sannsynlig stille deg på kryss og tvers i stedet for å gå på akkord som du vanligvis gjør.

Skorpionen 23/10-21/11

På mandag blir du irritert på en person fordi de blander seg hele tiden. Du vet at det delvis er sånn denne personen er, men også at det handler om hensyn, likevel stopper ikke det deg fra å bli sint. Kvelden blir hyggelig, sosial og kan by på kreative innslag.

Skytten 22/11-21/12

Du har mye å tenke på denne mandagen. Veldig mye handler om hva du vil og hva du kan, men også om hvordan du kan bruke kreativiteten din i hverdagen. En konflikt kan eskalere denne dagen. Prøv å ikke bli opprørt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet hva du vil, men det er ikke veldig uvanlig når det kommer til Steinbukken. Det som er annerledes er at du også kan tenke på alternative forslag. Der er du vanligvis ikke spesielt fleksibel, men du er det i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på en organisasjon eller en person som er en ekte regelrytter. Du vet at vedkommende bare prøver å gjøre det rette, men noen ganger er det for mye av det gode. Som Vannmann foretrekker du fleksibilitet fremfor å klamre deg til prinsipper.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i strålende godt humør selv om det er mandag. Det kan handle om at du har fri eller at det er ganske stille og rolig på jobben din akkurat nå. Det er muligheter for at du møter på en gammel forelskelse i dag, og det vekker følelser.

Powered by Labrador CMS