Dagens horoskop: Mandag 25. april

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen handler om å ta nye grep og forberede seg på et høyere tempo på jobben. De siste månedene før ferien er alltid de verste fordi det betyr at du både må gjøre det vanlige arbeidet, men også sørge for at alle rutiner er på plass når du har fri.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du kan være vanskelig å nå noen ganger og det irriterer en kollega. Du hater telefoner når du jobber fordi det forstyrrer konsentrasjonen og du har en evne til å legge det fra deg både her og der. Det handler egentlig ikke om at du er uforsiktig, mer om en beskyttelsesmekanisme for å få litt fred og ro.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vet at sjefen din vet og hen vet at du vet hen vet, men begge velger å late som ingenting fordi det er den enkleste måten å håndtere dette dilemmaet på. I løpet av denne mandagen går begge på tærne for å unngå å si noe galt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det blir en interessant mandag som kan ende i rent kaos hvis du ikke er våken. Det handler om mange løse tråder som skal bindes sammen til en helhet og her er det viktig å ikke gå glipp av noe. Dagen handler om å dobbelt- og trippelsjekke at du har gjort alt riktig.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du glemte å fortelle en person at de er invitert til en aktivitet, og det tolker vedkommende som at du ikke ønsker at de skal være med. Her er det viktig å rette opp misforståelsen før den eskalerer til noe verre. I løpet av denne dagen kan et økonomisk spørsmål dukke opp.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er interessert i å få svar men du vet egentlig ikke hva det er du vil ha svar på fordi selve problemet er ganske uklart. En god idé kan være å ta et skritt tilbake og begynne på nytt. Avklar hva det er du trenger å vite litt mer presist.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag tar du tak i en hel haug med arbeid som har ligget lenge. Du har massevis av energi denne dagen og du synes det føles godt å ha flere oppgaver å sette tennene i. I dag vil du vil også motta informasjon om fremtiden på din arbeidsplass.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det blir en god dag hvis du kun fokuserer på én ting om gangen og ikke starter for mange prosjekter samtidig. Akkurat nå er du ivrig og vil vise at du kan. Dessverre har det en tendens til å bli rotete hvis du har for mange baller i luften på en gang.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er sjarmen selv i dag og da flyter det meste lettere. Uansett hvilke problemer du møter denne dagen er det alltid noen der som kan hjelpe og lede deg videre. Kvelden handler om å være akkurat passe aktiv.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag får du mange nyheter på en gang. De fleste er veldig gode nyheter, men det er noen som tvinger deg til å omprioritere i planene du hadde. Ha det i bakhodet når du gjør disse justeringene, så gjør du det for fremtiden. Du vil ha nytte av å vise evne til å samarbeide.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har vanskelig for å være på flere steder samtidig, men du gjør ditt beste for å prøve. Det handler stort sett om at du ikke vil gi slipp på kontrollen, selv om det er mange kollegaer som kunne støttet deg. Prøv å bli flinkere til å delegere.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag irriterer du deg over en person som du synes er lat. Du maser, prøver å lokke hen med, men ingenting hjelper. Det er bare å innse at dere to har helt forskjellige syn om hva det er som er et must.

Powered by Labrador CMS