Dagens Horoskop: Mandag 24. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir litt av en virkelighetsflukt. Du forsvinner i din egen boble hvor du hovedsakelig tenker på deg selv og dine behov. Det kan være fint å være egoistisk nå og da, så lenge det ikke skader din samvittighet, da er effekten bortkastet.

Tyren 20/4-20/5

Mandag blir ganske rolig. Du har fokus på hva det skal gjøre og hvor lang tid det tar. For den rutine-kjære Tyren er det denne typen ro det som passer deg best, selv om du vet det ofte er stillheten før den kommende stormen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir lei seg i dag og det verste er at vedkommende som sårer deg gjør det med vilje. De vet nøyaktig hvilke knapper de skal trykke på for å få deg til å se rødt. Når denne personen kjeder seg, har de det gøy med å sørge for at alle andre også lider.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei av hele den rådende situasjonen og egentlig vil du bare ta en pause fra hverdagen akkurat nå. Det handler om at de siste årene med ufrivillig isolasjon og restriksjoner nå begynner å tære på. Det du trenger er en miljøendring, om bare for noen få dager.

Løven 23/7-22/8

Det er en stahet i karakteren din som vanligvis ikke er assosiert med løven, men som har vist seg veldig nyttig nylig. Det handler om en påvirkning fra jorden som, kombinert med ditt eget pågangsmot, blir svært vellykket.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i godt humør, selv om det er mandag. Du får også mulighet til å jobbe på arbeidsplassen din, og ikke hjemme – det gjør dagen enda bedre. Du trives vanligvis i eget selskap, men akkurat nå blir du påvirket av Vekten som gjør deg uvanlig sosial.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en litt kjip start på uken. Det handler om at du utsatt visse oppgaver til siste sekund, og ligger derfor bakpå nå. Du burde være flinkere til å planlegge fremover, men for øyeblikket mangler du energi til å ta tak.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å finne ut hva en venn har for planer, fordi vedkommende har vært så hemmelighetsfull i det siste. Skorpioner hater hemmeligheter hvis de ikke er deres egne. Tanken om at noen vet noe som du ikke aner gjør deg frustrert.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler om å være sikker på hva du vil og om å handle etter en plan. Det blir en god dag hvor du får gjort ganske mye, men du ville vært enda mer fornøyd med innsatsen din hvis du ikke ble så distrahert som du blir på ettermiddagen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det disiplin som gjelder og det kan være ekstra vanskelig om du jobber hjemmefra. Akkurat nå er det mange ting som krever ditt fokus, og du har vanskelig for å prioritere hva som er viktigst. Kvelden handler om å trene eller bruke tid på en hobby.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er et sinne i karakteren din som ikke har vært der før, og det kommer fra det faktum at du føler deg ignorert av en av sjefene dine. Du vet at du har fornuftige meninger, men av en eller annen grunn vil ikke denne personen ta råd fra deg.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om å se an tiden og om å tørre å være optimistisk. Du har lenge levd i en boble der morgendagen er noe du vanligvis skyver til side, men i dag banker virkeligheten på døren og krever at du begynner å planlegge fremover.

Powered by Labrador CMS