Dagens Horoskop: Mandag 23. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om fremtiden, og om å fokusere på et privat prosjekt du skal begynne med. Det blir en interessant og lærerik dag, som også reiser flere spørsmål. Kvelden handler om en hobby.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir intensiv, forvirrende og litt kaotisk. Du føler på et behov for å lande i hverdagen, men verken timeplanen eller oppgavene dine tillater en myk start på uken. Det gjelder å ha fokus på én ting av gangen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prioriterer venner i dag, og det går utover jobben. Mye handler om en konflikt som du har bidratt til, men som du nå vil løse. Det er så mange misforståelser nå, og den eneste muligheten til å få bukt med dette er å være brutalt ærlig.

Krepsen 21/6-22/7

Din økonomi er ikke den beste. Selv om du tjener bra, så har du en tendens til å gape over for mye, og derfor bruker du ofte mer enn du tjener. I dag vurderer du en investering, men du innser at du ikke har råd.

Løven 23/7-22/8

Det blir en forvirrende start på uken. Du er trøtt og grinete, men du møtes av mennesker som forventer seg din beste og mest sprudlende side. Du har to valg, enten være tydelig fra start om det ikke er helt din dag, eller bite i det sure eplet og sette opp en lykkelig fasade.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å bli klok på et problem som oppsto allerede forrige uke, men som ikke har latt seg ordne før nå. Det blir en konfliktfylt og tøff dag, men du er fortsatt fornøyd med din innsats når du går hjem.

Vekten 23/9-22/10

Du fokuserer på et mål av gangen, og det er bra for deg. Om det blir for mye på en gang så mister du konsentrasjonen, og da blir resultatet deretter. I løpet av dagen får du interessant informasjon av sjefen din. Det gjelder jobb generelt, men det kan også påvirke deg personlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke i det tullete hjørnet, i motsetning til din kollega. Det er bare å stålsette seg for flere practical jokes. Prøv å bite tennene sammen, du kan gjerne by litt på deg selv. Du er ofte for alvorlig, spesielt når det kommer til jobb.

Skytten 22/11-21/12

I dag forventes det at du kommer opp med en plan, og du har hatt hele sommeren på å skape retningslinjer for den. Dessverre har du ikke tatt tak i dette, og det gjør at du stiller helt uforberedt, noe som skuffer sjefen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å sette fremtidsplaner og om å fokusere på visse mål. Akkurat nå er det to typer steinbukker som dominerer. Den typen som er veldig målrettet og fokusert, og den som setter privatliv og det sosiale først. Tenk over hvem du er av disse to.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag får muligheten til å utvikle en idé du har. Det som til å begynne med føltes neste umulig, begynner å ligne mer på en realistisk plan. Takket være konkrete mål, høye ambisjoner og en langsiktig plan er du på god vei til å oppnå fremgang.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å overveie noe som kan bli virkelighet om du virkelig vil. Du har vanskeligheter for å bestemme deg nå, og din ubesluttsomhet påvirker alt i hverdagen din. Dette er en forbigående, men ganske dominerende innflytelse på ditt horoskop.

Powered by Labrador CMS