Dagens horoskop: Mandag 22. august

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir interessant og oser av pionerånd og innovasjon. Du elsker å være den som starter forskjellige prosjekter, så derfor passer denne dagen deg så godt. Du får virkelig leve ut dine lederegenskaper. Det blir en tidlig kveld.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskelig for å komme inn i rutinene i dag, men du gjør ditt beste og prøver å beholde roen selv om problemene hoper seg opp. Du kan være veldig positiv når du først bestemmer deg for det, og det gjør du i dag. Om kvelden er du utslitt.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av mandagen prøver du å ordne opp i et problem knyttet til jobben. Det kan være en konflikt mellom kolleger, diskusjoner med en leder eller strukturelle problemer. Du tar frem din organisatoriske side.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en hjelpeløshet i horoskopet ditt når det kommer til enkelte private forhold. Du har vanskelig for å håndtere slike sterke følelser, og det kan resultere i at du trekker deg tilbake eller blir veldig intens. Prøv å finne en mellomting i dag.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om eventyr og om å prøve å endre enkelte ting i hverdagen. Selv om du er fornøyd totalt sett, er det alltid rom for forbedring og i dag er du full av inspirasjon og gode ideer. På kvelden vil du være fysisk aktiv.

Jomfruen 23/8-9/22

Du samler mot til deg og sier rett ut hva du føler og tenker. Kanskje er ikke alle enige med deg, men du blir respektert for din oppriktighet og din evne til å argumentere for det du brenner for. Kvelden handler om et personlig forhold.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir litt stressende, men du er fortsatt stolt av deg selv for at rekker over så mye som du gjør. Du er vanligvis ikke den mest organiserte på jobben, men du klarer likevel å prestere når det trengs. Kvelden handler om å være heldig.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av denne mandagen prøver du å overlate litt ansvar til en kollega, men spørsmålet er om vedkommende virkelig er i stand til denne typen oppgaver. Noen ganger kan du være litt partisk når det kommer til folk du er nær. Kvelden blir overraskende.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være ganske sur i kommentarene dine i dag. Skytten har en ganske ironisk humor som noen ganger kan lene seg mot det slemme, selv om du sjelden ønsker å såre. I dag blir en kollega såret av tonen din, men holder igjen sin mening.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om å hvile og bare ta det med ro. Etter en intens helg trenger du en mer avslappet mandag. Hvis du jobber, holder du deg til de vanlige rutinene og unngår å starte nye prosjekter. Kvelden blir sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Du utvikler og forbedrer ideene dine denne mandagen. Du har allerede nå imponert med kreativiteten din, men det er bare når du lar fantasien løpe løpsk at du virkelig kan ta den helt ut. En god start på uken.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt sliten i dag og det påvirker humøret ditt. I stedet for å være de lykkelige og positive fiskene som alle kjenner, så kan plutselig frese fra deg når du blir stresset. Prioriter det som er viktigst i stedet for å prøve å gjøre alt samtidig.

Powered by Labrador CMS