Dagens horoskop: Mandag 21. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en morsom og utviklende dag hvor det skjer mye både privat og på jobb. Akkurat nå er du ganske stresset over mye når det kommer til jobb, og på en måte blir denne dagen et fint avbrekk, da du ser ut til å vie deg til andre ting enn dine vanlige oppgaver.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye som skjer i livet ditt akkurat nå, og det er både morsomt og stressende. På samme måte som for væren, blir denne mandagen litt annerledes. Du utfordrer deg selv til å gjøre noe som er nytt og vågalt. Du tester grensene for det beviste og du har det veldig gøy i mellomtiden.

Tvillingene 21/5-6/20

Dagen handler om å si nei. Ikke eventuelt eller kanskje, men et rungende nei. Det er vanskelig for deg fordi det er et ord som vanligvis ikke finnes i vokabularet ditt, spesielt ikke på områder knyttet til arbeid. Kvelden handler om begravde følelser.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av mandagen prøver du å finne litt energi og vilje til å holde ut dagen. Ting er ikke så lett for deg akkurat nå, og mye handler om mørket. Du har vanskelig for å stå opp om morgenen og du er veldig trøtt om kvelden. Det du trenger er litt vitamin A.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant dag som dreier seg om et spesielt tema som egentlig ikke har med deg å gjøre, men som på en eller annen måte vil påvirke hverdagen din uansett. Du prøver å skille deg fra hele situasjonen, men det er et følelsesmessig bånd som gjør det vanskelig.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av denne dagen har du noen praktiske oppgaver å løse. Det kan være alt fra jobb til familieproblemer. Hvordan du takler disse utfordringene avhenger mye av din dagsform. Hvis du er uthvilt og våken, håndterer du det med tålmodighet, men ellers kan situasjonen irritere deg.

Vekten 23/9-22/10

Du snur opp ned på noe som en person har fortalt deg. Du ble veldig såret av denne personens måte å uttrykke seg på og nå prøver du å analysere om du overreagerte eller om hen faktisk oppførte seg veldig dårlig. En tekstmelding muntrer deg opp i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er nysgjerrig på en ny og interessant kollega. Uansett hvordan du prøver, er det det vanskelig å komme nær vedkommende. Dette er en veldig privat person med et kult utseende og det fascinerer deg. I løpet av ettermiddagen venter noen litt mer utfordrende oppgaver.

Skytten 22/11-21/12

Du hater når andre har rett og du tar feil. I dag befinner du deg i en situasjon hvor du blir overbevist, men likevel kan du ikke unngå å føle deg lurt på en eller annen måte. Kvelden blir morsommere, da ser det ut til at du møter venner og bare koser deg. Det blir en god avslutning på dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen er ganske stille. Du har ting å gjøre og du prøver å skape en mental liste over hva som er viktig, men ellers gjør du ganske lite. Du trenger en dag hvor du bare kan hente deg inn mentalt. I dag får du en overraskende sms.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser utfordringer med et prosjekt du jobber med akkurat nå, men til tross for det er vanskelig, synes du det er gøy å se hvordan det hele utvikler seg fra en abstrakt idé til noe veldig ekte. Det blir en dag som utfordrer din måte å tenke på og din måte å løse problemer på.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen er sjelden den beste dagen i uken, og dette er intet unntak. Du liker rett og slett ikke tanken på at helgen er over og hverdagen tar over. I dag er du ekstra sliten og det gjør deg gretten. Kvelden handler om å søke svar på uventede steder.

Powered by Labrador CMS