Dagens horoskop: Mandag 21. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å komme i gang. Det er lenge siden du var så seig som du er i dag, og derfor bør du unngå å planlegge viktige møter om morgenen. Du må bli bedre til å lytte til kroppen når den sier nei. Du fortsetter vanligvis lenge etter at du bør stoppe.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen blir litt tung først, men så kommer du i gang, og da blir dagen både givende og går veldig fort. Du føler at du har kontroll og at du har tid, uten å måtte stresse. Kvelden passer perfekt for en hobby eller fysisk aktivitet, som trening.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er litt gretten på en kollega som har problemer med å holde tid. Du kan også være litt uforsiktig med tiden, men når det gjelder viktige ting, sørger du for at du kommer i tide. På ettermiddagen får du beskjed om noe, og om det er bra eller dårlig avhenger litt av hvilket utgangspunkt du har.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det blir en interessant uke som begynner med drama og intriger. Du blir kastet inn i en konflikt du har

prøvd å unngå så lenge som mulig. Dessverre er det veldig vanskelig å holde seg nøytral når dere alle jobber så tett med hverandre.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du glefser til feil person i dag, og du får virkelig føle reaksjonen. Dette er en person som er veldig følsom for alle former for kritikk og som virkelig ikke tenkt å finne seg i en irettesettelse på grunn av at du er i dårlig humør.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen byr på variasjon og mye tempo. Du er fortsatt i helgemodus, så det kan ta en stund før du kommer ordentlig i gang. Du får også høre et spennende rykte om en kollega eller en leder. Dette er verdt å undersøke litt mer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en fin rytme i horoskopet ditt i dag som gjør at du finner en god måte å jobbe på. Det føler allerede fra morgenen av at dette blir både interessant og produktiv dag. Kvelden handler om en erkjennelse.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du stoler virkelig ikke på en person som jobber nær eller sammen med deg, så du holder deg unna vedkommende når du avslører en hemmelighet. Du innser snart at dette ikke er den eneste som liker å sladre, og et rykte sprer seg raskt på arbeidsplassen din. Dette er nyttig informasjon å ha.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du kommer tilfeldigvis over noe som ikke er ment for dine øyne i det hele tatt, og nå må du ta valget om du skal fortelle om det du så. Problemet er at uansett hva du gjør, vil du sannsynligvis ikke være i en god posisjon, selv om du er helt uskyldig i det som skjedde.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen handler om å finne energi og det er lettere sagt enn gjort. Du må fokusere på én ting om gangen

og ikke tenke for langt frem, for da orker du ikke nuet. En positiv overraskelse får deg i godt humør på ettermiddagen. Kvelden byr på usedvanlig gode og berikende aktiviteter.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du ser ikke noe annet valg enn å gjøre som en sjef sier til deg i dag, selv om du synes det er en dum idé. Noen ganger er det bedre å være samarbeidsvillig, enn å stå imot av prinsipp. Husk at det er sjefen din som er ansvarlig til syvende og sist. Kvelden dreier seg om familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har mye energi i dag og det er bra, fordi du har mange ting å holde på med. Det du trenger å høre er at du er god nok selv om du ikke gjør det lille ekstra. Noen ganger er helt ok å bare gjøre sitt beste. Kvelden byr på ulike nyheter.

Powered by Labrador CMS