Dagens horoskop: Mandag 21. februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen blir intens fordi du har en test av noe slag som du må gjennomføre. Du har vært litt nervøs før denne testen, men nå som dagen er her føles det helt ok. Dette er ting du bør kunne klare. Kvelden handler om å feire med god mat.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag er det mye å gjøre, men dersom du fokuserer på de riktige tingene går det bra. Det gjelder å holde et høyt tempo om morgenen, men etter lunsj kan du slappe av litt. I dag avtaler du en date med en venn.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du ønsker å kjøpe noe nytt, men akkurat nå er du veldig frem og tilbake, så det er en risiko for at du kommer hjem uten noe fordi du ikke kan bestemme deg. Kvelden handler om å satse alt på ett kort. Du tar en risk som kan lønne seg, men du synes likevel det er litt skummelt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å fokusere på tingene du trenger å gjøre, men det kan hende du ikke lykkes slik du hadde tenkt. Mye handler om å ha mindre problemer underveis som du må prøve å ordne opp og det tar tid.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ignorerer en slektning som prøver å få tak i deg. Vedkommende har en tendens til å irritere deg og derfor oppfører du deg så kaldt mot denne personen selv om du virkelig elsker vedkommende. I løpet av dagen tar en gammel venn kontakt, ganske spontant. Du skjønner hvor mye du har savnet denne personen, og dere bestemmer dere for å møtes.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne dagen handler om gode initiativ og om å ta ting i egne hender. Du kan ofte føle deg litt handlingslammet når det gjelder store avgjørelser. Det er som om du ikke kan bestemme deg for hvor mye du vil investere og når det er på tide å si stopp.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen byr på noen overraskende elementer, men også mye rutine. Du synes det er fint med det kjente fordi samtidig som det får deg til å føle deg trygg, blir disse små og rare elementene til noe som liver opp hverdagen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du føler at det skjer en endring i livet ditt, og du er ikke helt sikker på om du liker det. Vanligvis har skorpionen ingen problemer med endringer, men etter to år med pandemi er du litt mer rutinemenneske enn du var før. Kvelden handler om en hobby.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har så mye du ønsker å gjøre denne mandagen og det er ikke sikkert du får tid til alt. Kanskje du skal begynne å prioritere fra morgenen av så det ikke blir så stressende på ettermiddagen. På kvelden får du en fin kjærlighetserklæring.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å komme i gang for alvor. Det har vært en tøff start på 2022 med sykdom og kanskje lettere skader. Nå føler du at denne perioden hvor du ikke har klart å gi så mye som du ønsker

har bygget opp en energi i deg som du ønsker å få utløp for.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du kan ikke og du vil ikke, men fremfor alt tror du at hele denne ideen er dårlig fra start til slutt. Det er lurt å være oppriktig med vennen din, ellers vil vedkommende tro at du er med på notene. Kvelden handler om å planlegge fremover.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har mye energi som du ønsker å få utløp for, men du vet ikke helt hvor du skal begynne. Sjefen din

kommer med noen forslag, men du får følelsen av at alle disse forslagene er til fordel for deres agenda, ikke din. Prøv å ta noen minutter, og tenk gjennom hva som er bra for deg.

Powered by Labrador CMS