Dagens Horoskop: Mandag 20. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom mandagen prøver du å gjøre noe på en ny måte, og det kan være betydelig vanskeligere enn du så for deg. Det ligger noe i ordtaket om at du ikke kan lære en gammel hund nye triks. Du kan absolutt forandre deg, men da er det viktig å være disiplinert.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir hyggelig og går fort. Det virker som om det dukker opp nye personer på jobben din, og en del av dem kan være direkte relatert til deg. I løpet av dagen snakker du med en sjef om fremtiden din og om hvordan du ser på din egen utvikling.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er staere enn du tror og det hjelper deg i dag når du står fast. Det handler om en påvirkning fra jomfruens tegn som gir deg både stahet og en del strategisk tankegang. Kvelden blir både hyggelig og anstrengende.

Krepsen 21/6-22/7

Du unngår å diskutere med en person som aldri hører etter. Det finnes absolutt en del ting du kunne hjulpet til med, men det forutsetter at personen det gjelder er mottakelig for hjelp. I løpet av ettermiddagen får du nye idéer som du vil virkeliggjøre.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å sette en grense og deretter holde seg til den. Som løve oppdager du ofte interessante ting underveis og det er lett å sette seg fast i et sidespor. I dag har du ikke tid til denne typen distraksjon.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av mandagen fokuserer du så mye på en detalj at du setter deg helt fast. Du merker først når det er for sent at du ikke rekker alt annet som må gjøres. Du har ofte en generell plan for arbeidsdagen, men denne mandagen tar du tak i første og beste oppgave, og ender med å ikke komme deg videre.

Vekten 23/9-22/10

Du er treg i dag, men du rettferdiggjør dette med at du er nøye. For din del er det viktig å hele tiden fokusere på å ta en sak av gangen, hvis ikke blir det for mye for deg. Akkurat nå har du allerede en del jern i ilden, så du må finne en måte å styrke konstenstrasjonsevnen din på.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler både om å se fremover og å tenke over det som har vært. Ved å lære av fortiden kan du lettere legge en plan for fremtiden. Akkurat nå bygger du opp mye i livet ditt og det meste vil ta sin tid.

Skytten 22/11-21/12

Du lar deg lett irritere over småting i dag. Det kan handle om alt fra at kollegaer kommer for sent til hvilke alternativ du har til lunsj. Du pleier sjelden å være så pirkete, men det ligger en uro i luften som skaper mye spenning.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ganske lat denne mandagen. Den vanlige driven og energien din finnes ikke i horoskopet ditt for øyeblikket. Alle har perioder der ting går tregt og arbeidet blir vanskeligere for deg enn for mange andre. Alt du kan gjøre er å akseptere at du er inne i en slik periode akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant dag som byr på en del uventede vendinger. Det viktigste er at du lytter ordentlig og er åpen for nye løsninger. I løpet av dagen får du muligheten til å påvirke arbeidsoppgavene dine for fremtiden, og du kan også få sjansen til å påvirke lønnen din.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier nei selv om du mener ja. Det er som om det rette er å si nei, men hjertet ditt tenker noe helt annet. Du styres ofte av følelsene dine og du har det best når du følger instinktene dine. Logikk og fiskene går sjelden godt overens.

Powered by Labrador CMS