Dagens horoskop: Mandag 20. juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag er du klar for nye utfordringer. Det blir en morsom og berikende dag som handler like mye om å lære nye ting som å møte nye mennesker. Om kvelden er du av forståelige grunner ganske sliten. Unn deg selv en hjemmekveld.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du lader med ny energi denne uken. For deg har det vært en morsom, men også litt kaotisk helg, så nå trenger du rutiner og litt mer av alt som er vanlig. Kvelden handler om å møte en person du savner og om sladder.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er lei av folks unnskyldninger og du viser det viser du tydelig i dag. Det du trenger er å få noen nye ideer, spesielt når det kommer til jobb. Akkurat nå er du tom for all inspirasjonen og det gjør deg ganske likegyldig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er drama i horoskopet ditt i dag, men det er ikke uvanlig når det gjelder Krepsen. Du er følelsesmessig kontrollert og dette resulterer i at du ofte handler ut fra et behov fremfor en tanke, noe som merkes veldig tydelig i dag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen handler om å være modig og om å gå på akkord. Det første har du ingen problemer med, det er ingen mer vågal enn Løven. Men du kan få problemer når du må inngå kompromisser, du er vant til å lede, ikke ledes.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å ta initiativ og ha det gøy på jobb. Når du får et øyeblikk til overs bruker du gjerne tiden på å sortere og fikse. Det høres kanskje kjedelig ut, men i din verden er struktur rene himmelen. Orden får deg til å føle at du har kontroll.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar deg vann over hodet i dag når du aksepterer en oppgave du verken har kompetanse eller tid til. Du vet at du bør avslå denne forespørselen, men det kommer fra en person du rett og slett ikke kan si nei til.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Dagen handler om å ta ett skritt frem og to tilbake. Men du er på rett vei hindringene er mange før du når ditt endelige mål. Kvelden blir fin og rimelig aktiv.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er inne i en periode hvor du drømmer deg bort veldig ofte. Du har vanskelig for å være i nuet og det merker omgivelsene dine. Fokuset ditt er på fremtiden, på sommeren og på en ny person som har kommet inn i livet ditt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å komme seg fra et sted til et annet. Det kan høres enkelt ut, men virkeligheten byr det på både små og store hindringer. Utstyr deg med mye tålmodighet og mye humor denne dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen går fort, hovedsakelig fordi du har mye å gjøre. Du er aktiv både hjemme og på jobb. Har du mulighet fyller du mesteparten av fritiden med en hobby. Kvelden handler om en som står deg nær, om å høre morsomme historier og om hjemmekos.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du blir provosert av en kollega i dag. Det handler i stor grad om at vedkommende vil se hvor langt de kan få deg til å gå før det sier stopp. Din kollega er ikke verdt den energien du legger på å bli irritert på hen. Fokuser heller på mer positive ting.

Powered by Labrador CMS