Dagens Horoskop: Mandag 20. desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du litt sløv. Du har mentalt allerede tatt ferie selv om du har noen dager til med jobb. Du har vanskelig for å fokusere på det du skal gjøre, og tankene vandrer hele tiden, istedenfor å fokusere på jobb.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir ganske rolig. Du pusler kanskje litt hjemme, og er glad for å slippe stress. Dersom du har en familie, kan det være noen konfrontasjoner, spesielt med de yngre medlemmene av husholdningen. Du bør dempe irritasjonen, det vil bidra til at dette går bedre.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en åpenbar mangel på arbeidsplassen din i dag og selv om alle bidrar å dekke over det, så er det vanskelig å ta igjen alt. Et alternativ er å jobbe overtid, men du har ikke noe ønske om å gjøre det fordi du har planer for kvelden.

Krepsen 21/6-22/7

Du krangler konstant med noen som står deg nær, og du vet at det avhenger like mye av deg selv som av denne personen. Det er noe med denne personen som provoserer deg. Selv om du elsker vedkommende, lar du deg likevel provosere.

Løven 23/7-22/8

Du gjør ikke like mye nytte for deg som du kunne ha gjort, og det påvirker flere enn deg selv. Prøv å være litt mer effektiv, om ikke for din egen skyld så for dine kollegaer. Alle ønsker å ta litt fri over jul, men da avhenger det også av at du er ferdig med det du skal gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er en person som får deg til å ville skrike rett ut akkurat nå, men du vet at du må handle profesjonelt selv om denne personen plager deg ubeskrivelig mye. Du har en evne til å ta deg sammen i denne typen frustrerende situasjoner og vise en høflig, men kul overflate.

Vekten 23/9-22/10

Du har ikke så mye å si til ditt forsvar i dag, så du velger å bare senke guarden og vise hvor lei deg du er. Noen ganger er oppriktighet det beste du kan gi en annen person. Dagen handler også om økonomiske beslutninger og en impulskjøpt julegave.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å finne noe meningsfullt å gjøre i dag. Jada, det er oppgaver du bør ta tak i, men du har ikke veldig lyst til å starte på nye ting før jul. Istedenfor prøver du å fullføre gamle prosjekter, og det gjør det at tiden går veldig sakte.

Skytten 22/11-21/12

Du får litt panikk i dag når du innser at du har glemt et løfte eller glemt å kjøpe noe til en person som er nær deg. Du vil at denne personen skal føle din omtanke, men den typen gave du vil gi er ikke noe man tryller frem på en-to-tre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det jobb og trening som gjelder. Du innser at du har et litt anspent forhold til en person som du bør prøve å slappe av med. Dere to kan være gode venner hvis dere bare gir slipp alt tullet som skjedde mellom dere. Begge er så sta.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har noen ting du må gjøre på ettermiddagen, så du sørger for å kunne bruke formiddagen til noe mer underholdende. Det kan være å lage noe til jul, shopping eller noe annet hyggelig som står på agendaen. Kvelden handler om å få til en avtale av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en evne til å bli opprørt over små ting akkurat nå, og det er ingenting du kan kontrollere. Månen er uvanlig sterk i ditt stjernetegn, og det i kombinasjon med stress gjør deg litt frynsete. Prøve å gjøre noe som får deg til å slappe av.

Powered by Labrador CMS