Dagens horoskop: Mandag 2. mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen blir en interessant og annerledes dag hvor du får muligheten til å vise deg fra flere forskjellige sider. Det kan handle om alt fra lederegenskaper til nytenkning. Det blir en utviklende dag hvor du utfordrer deg selv på ulike måter.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen handler om en oppgave du egentlig ikke liker, men som du må gjøre et par ganger i året. Har du planlagt det godt i forkant, går det fort. Ettermiddagen blir roligere, en sjanse til å trekke pusten.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tar deg sammen for å si det du virkelig vil si. Du bekymrer deg for hva vennen din kommer til å si når de hører hva du har på hjertet. Stol på at vennen din ser problemet fra ditt synspunkt og ønsker å jobbe med å løse det sammen med deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Akkurat nå er du ganske ustabil i humøret og svingningene dine påvirker noen av relasjonene dine. Det er spesielt et forhold som lider ekstra mye når du er så humørsyk. Prøv å tenke to ganger før du åpner munnen i dag slik at du ikke ved et uhell skader noen som står deg nær.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er mer enn villig til å samarbeide når det gjelder en kollega som du har hatt et godt øye til lenge. Når denne personen vil ha din hjelp, ser du det som en utmerket mulighet til å bli litt nærmere kjent med vedkommende. Det blir en interessant og veldig morsom dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har en tendens til å havne midt i konflikter som du egentlig burde holde deg unna. Det kan handle om hva som helst fra jobbdrama til din private omgangskrets. Prøv å holde deg så nøytral som mulig. Kvelden byr på noen interessante samtaler.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Akkurat nå er det mye sladder på arbeidsplassen din, og det er viktig å skille det som er sant fra det som er falsk. Mye av det du hører kan påvirke deg i fremtiden, så det er viktig å finne kornene av sannhet i alt som sies.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har en tendens til å bli irritert på folk for ikke å ivareta dine behov. Akkurat nå opplever du at mange av kollegene dine er veldig egosentriske og at de ikke lytter til hverandre. Du prøver å finne en måte å omgå dette problemet på og få gruppen til å fungere bedre.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Akkurat nå skjer det mye rundt deg og på en måte synes du det er ganske gøy. Du har ingenting mot drama så lenge du ikke er personlig berørt. Tvert imot kan du være en av kreftene som sper på noe av dramatikken bare for å live opp hverdagen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen blir en ganske rolig dag hvor du kan prøve å ta igjen forskjellige ting. Du har mye som du ønsker å ta igjen og du har ikke noe imot å jobbe selvstendig. Du øver også mye for å kunne utvikle deg innenfor et område du brenner for.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du nøler litt i dag, men det gjør ikke noe fordi du utad viser en veldig bestemt holdning. Det er det kollegene dine ser utad som betyr noe i dag, ikke hvordan du har det innvendig. Kvelden handler om trening.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du tiltrekkes av våren, uansett kulde eller varme. Det er noe med denne sesongen som får deg til å sprudle og gjør deg ekstra glad. Du lyser opp de kjedeligste dagene med ditt solfylte humør, noe kollegene dine legger merke til. Du klarer å snu en vanskelig start på uken til noe som er morsomt og sosialt i stedet.

Powered by Labrador CMS