horoskop

Dagens horoskop: Mandag 2. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å tenke rett, noe som kan være litt vanskelig rett over nyår. Du har en langsiktig plan, men den er mer basert på ting du ikke planlegger å gjøre her og nå. På det nåværende stadiet føler du deg litt fortapt og ustrukturert.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intens dag for alle Tyrer, som starter tidlig og slutter sent. Heldigvis vet du nøyaktig hva du skal gjøre og da fungerer det bedre for deg. Dagen handler om å rette opp feil som noen andre har begått. Du er veldig metodisk og nøyaktig akkurat nå.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag tar du ingen sjanser. Det er for mye på spill til at du ønsker å ta en risiko. I løpet av dagen har du mange tanker, de fleste gjelder fremtiden. Du føler at du vil endre noen ting i livet ditt og denne gangen føles helt riktig å gjøre disse forandringene.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av mandagen prøver du stort sett å overleve. Du henger fortsatt bakpå etter helgen og du føler ikke på det nye givet og håpefullheten som mange mennesker rundt deg snakker om. På jobb prøver du stort sett å ta tak i det som bør prioriteres.

Løven 23/7-22/8

I løpet av mandagen takler du et problem som har irritert deg en stund, men som det var ikke tid til å løse. Det handler om jobb, og det har vært travelt hele desember. Nå i begynnelsen av januar er mange borte og det er mer tid til å fikse ting.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om frisk luft og planlegging fremover. Det blir både intensivt og rolig på samme tid. Du har mange aktiviteter planlagt samtidig, men stresser ikke. Du vet at du kan droppe både én og to aktiviteter om det trengs.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen blir en ganske kjedelig dag hvor det stort sett handler om rutinene dine. Høytiden er over og du savner allerede julestemningen. I dag tenker du på et spørsmål du har unngått en stund. Det handler om en person og deres reaksjon på en bestemt situasjon.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av denne dagen stresser du ikke. Ingenting kan få deg til å bevege deg raskere enn lav hastighet. Du har litt vondt her og der og føler deg ikke klar for noen større utfordringer. Kvelden handler om å se folk for hvem de egentlig er.

Skytten 22/11-21/12

Du er i overraskende godt humør denne mandagen. Etter en morsom helg føler du deg full av energi og ønsker å ta tak i livet ditt. Du har mange store planer, men du bør kanskje begynne i en litt mindre skala i stedet. Så i begynnelsen av året kan små steg være en god idé.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir overrasket over en person som begynner å komme ut av sitt skall. I dag er denne personen veldig sjarmerende og snakkesalig, noe du setter pris på. Du liker humoren deres, men også det faktum at hen får deg til å føle deg attraktiv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å tenke litt ekstra i dag. Det har vært en ganske stiv situasjon på jobb og mange har omhandlet en bestemt person. Nå vil du prøve å lette litt på stemningen, og er det én ting du er god på, så er det nettopp det.

Fiskene 19/2-20/3

Du undersøker en økonomisk mulighet i dag. Etter å ha jobbet hardt for å komme til dette punktet i livet ditt ønsker du å kunne nyte all innsatsen du har lagt ned. I dag begynner du å planlegge fremover og det blir en morsom og kreativ dag.

Powered by Labrador CMS