Dagens Horoskop: Mandag 2. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har sagt fra på en skarp måte, men det har likevel ikke nådd en viss person. De har en tendens til å la all kritikk gå inn gjennom det ene øret, og ut gjennom det andre. Du vet ikke helt hva du skal si for å nå frem. Prøv å levere negative kommentarer med litt ros, da kan det hende at personen lytter.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen er en ganske tung dag, ettersom du er trøttere enn du pleier å være. Det lureste er å ta en ting av gangen og ikke stresse i dag. Når du konstant tenker flere ledd fremover ender du med å jage deg selv hele veien.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er flere måter å håndtere personer du ikke liker på. I dag bør du velge en mildere måte, ettersom du har mer å vinne på å samarbeide. Det beste du kan gjøre er å ha en god mine i et ekkelt spill.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen handler om å komme i gang etter en lang og trivelig helg. Det er ingen enkel sak, men om du fokuserer på mye kaffe, og tar en ting av gangen kommer du deg gjennom dagen med en god flyt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om den private økonomien din, og det er en del å jobbe med. Du har vanskelig for å legge opp en langsiktig plan for sparing ettersom du ofte handler på impuls. Du hater å nekte deg selv ting du vil ha, spesielt når du faktisk har penger.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom mandagen prøver du å finne den mest effektive måten å håndtere en oppgave på. Du har gjort dette mange ganger, men du har en følelse av at du vil kunne vinne tid på å legge opp arbeidet på en annen måte. I dag har du muligheten til å eksperimentere med forskjellige løsninger.

Vekten 23/9-22/10

Du kan bli nokså sint når du blir provosert, og det blir du i dag. En bekjent, venn eller kollega har en tendens til å ignorere grensene når det gjelder det private og hva som er akseptabelt. Den fullstendige mangelen på følsomhet driver deg til vanvidd og det gir du beskjed om.

Skorpionen 23/10-21/11

Av og til er det vanskelig å komme helt frem. I dag er en sånn dag hvor du ikke får det helt til, og det spiller ingen rolle hvordan du snur og vender på problemet. Det er ofte lettere å begynne fra begynnelsen igjen enn å løse en oppgave som allerede har gått galt.

Skytten 22/11-21/12

Du får et tips som gjør at du vurderer noe som gjelder høsten. Det kan være utdanning, jobb eller et nytt bosted. Uansett hva tipset gjelder er det veldig interessant for din del. Du må vurdere hva som skal til for å realisere drømmen.

Steinbukken 22/12-19/1

Ikke irriter deg over en person som er en dårlig vinner. Det du gjør galt akkurat nå er å sammenligne deg selv med andre, istedenfor å fokusere på deg selv og hva du kan forbedre og hva du allerede er god på. Legg rivaliseringen til side og konsentrer deg om dine egne prestasjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant mandag hvor du får teste tålmodigheten din. Du innser at du faktisk kan være ganske tolerant om det trengs, men i dag blir du lettere irritert grunnet posisjonen til mars. Det gjør at du fyrer deg opp over hver eneste provokasjon.

Fiskene 19/2-20/3

Du baserer avgjørelsene dine på en magefølelse, og vanligvis har du rett men akkurat nå er ikke magefølelsen like pålitelig grunnet månens plassering. Prøv å kombinere intuisjon med ren logikk før du tar beslutninger.

Powered by Labrador CMS