Dagens horoskop: Mandag 19. september

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av mandagen prøver du å tette noen hull slik at det blir så lite som mulig problemer med jobben den kommende uken. Den siste tiden har ditt fokus gått til å slukke branner i stedet for å se fremover, og det er veldig energikrevende.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om to ting: Å starte uken, men også om å forberede seg på noe som vil skje i morgen. Det blir en god og produktiv dag hvor det meste flyter. Den vellykkede helgen gir deg energi til hverdagen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du blir kanskje oppfattet som litt gretten akkurat nå, men fra ditt perspektiv handler humøret ditt om å føle seg ekskludert og ikke sett. Tvillingene er vant til å være i sentrum for all oppmerksomheten, så dette er en ny situasjon for deg. Kvelden blir koselig og velkjent.

Krepsen 21/6-22/7

Du setter litt ekstra pris på en persons innsats akkurat nå. Deres varme og oppmerksomhet får deg til å føle deg bra, samtidig som du føler deg litt skyldig over det faktum at følelsene deres åpenbart er sterkere enn dine for dem.

Løven 23/7-22/8

I løpet av mandagen tar du små, små steg i en ny retning. Vanligvis er Løven alltid klar for en endring, men av en eller annen grunn syntes du det er litt vanskelig med alt som skjer rundt deg. Du må få sjansen til å ta inn en endring av gangen.

Jomfruen 23/8-9/22

Du blir provosert av en venns holdning i dag. Denne personen er snerpete og overlegen og det handler om en individuell suksess. Du vet det var mer flaks enn ferdigheter som bidro til at denne personen kom så langt som de gjorde, men vennen din skjønner ikke det. Kvelden blir livlig.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om personlig suksess og å kunne lede en kompleks gruppe. Du synes det er gøy å jobbe med gruppedynamikk. Din evne til mediering og empati med folk flest lar deg lykkes der andre har mislyktes.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om penger, økonomi og en generell bekymring for fremtiden. Du har gjort en investering nylig, og med den endrede situasjonen rundt deg, både i et nært perspektiv og i et litt større verdensperspektiv, begynner du å lure på om det var spesielt smart.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å overtale en kollega til å ta ting litt roligere. Du er oppriktig bekymret for om vedkommende er i ferd med å brenne ut. Denne personen har så mye ansvar på sine skuldre akkurat nå at de ikke kan slappe av når de er hjemme. Kvelden handler om å ha det gøy og slippe løs.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er sliten, glad men samtidig litt tom denne mandagen. Alle opplevelser i helgen har tappet deg for energi samtidig som det øker selvtilliten. Det du trenger et par dager for å fordøye alt i fred. Ta det med ro i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en tøff uke med mange forhandlinger foran deg. Uansett om det gjelder store prosjekter eller bare små ting som å få folk til å jobbe godt i en gruppe, så du må hele tiden være på vakt, samtidig som du ønsker å fremstå som sjarmerende og avslappet.

Fiskene 19/2-20/3

Du fungerer dårlig i dag og det skyldes blant annet en kombinasjon som hemmer energien i stjernetegnet ditt og dels at du ser ut til å være uforsiktig med nattesøvnen. Du må prøve å legge deg tidligere og ha gjerne faste rutiner som gjør at du finner ro før du legger deg.

Powered by Labrador CMS