horoskop

Dagens horoskop: Mandag 19. desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det fullt fokus på å få ting gjort før det er tid for å ta fri. Det kan være lengre og kortere prosjekter. Du er uvanlig strukturert når du planlegger dagen og uken. Kvelden handler om å jakte på en bestemt gave.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir ganske rolig. Du har kommet inn i en flyt som passer deg godt der du både kan fungere effektivt, men samtidig holde ut hele dagen. Nye kolleger gjør det litt mer interessant å gå på jobb. Endelig begynner du å føle positivitet i hverdagen.

Tvillingene 5/21-6/20

Du prøver å komme deg vekk fra en person som konstant er på deg om ting som du bør eller ikke bør gjøre. Hen stresser deg med sine konstante kommentarer og det skaper avstand mellom dere. I dag får du også nyheter knyttet til jul.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å fokusere denne mandagen. Det eneste du tenker på er at du snart har fri og kan feire jul. At det er en hel uke til julaften og mange ting du bør ta igjen før så har du rett og slett satt lokk på. Kvelden blir stressende.

Løven 23/7-22/8

I løpet av denne mandagen har du noen ting du ønsker å ta igjen. Det handler hovedsakelig om ting som er arbeidsrelatert, men det kan også handle om julegaver eller møte venner. Det blir en bra dag selv om du må stresse ganske mye.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen byr på litt variasjon og nye opplevelser, noe som er hjertelig velkommen for din del. Du vil ha forandring og i dag får du det i en stor dose. På jobb er det spent stemning mellom deg og en kollega. Det er en ladning mellom dere som ikke kan fornektes.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av mandagen prøver du å være både saklig og effektiv. Du har mange ideer som bobler inni deg, og du må sørge for at du får mest mulig ut av dem. I dag har du problemer med to kolleger som rett og slett ikke kan oppføre seg mot hverandre.

Skorpionen 23/10-21/11

Du prøver å reise bort i dag for å ha litt tid for deg selv, men det er vanskelig. Akkurat nå er dere uvanlig mange på jobb og det plager deg at du ikke får den arbeidsroen som du trenger. Kvelden handler om å utfordre seg selv både fysisk og psykisk.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å ha det gøy og tilbringe tid med venner. Du har lett for å knytte deg til kontakter uavhengig av hvor du er og det talentet får du bruk for i dag. Du synes det er gøy å møte nye mennesker og du er oppriktig nysgjerrig.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å utfordre seg selv litt mer enn vanlig. Det er sjelden du er gretten, men i dag er du sliten og i dårlig humør. Du blir også berørt av en negativ påvirkning som får følelsene dine til å svinge litt. Kvelden blir litt morsommere enn dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å gjøre ting på din måte. Det kommer imidlertid til å bli ganske intenst, men også en veldig god og utviklende dag. Du kommuniserer med folk som er ganske sta, men takket være din sjarm og intelligens klarer du å lede dem inn på rett spor.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å hente seg inn og det er en risiko for at du ikke gjør det. Med tanke på at det er så nære jul, er du veldig ambisiøs i din tilnærming til jobb. Prøv å senke tempoet litt i løpet av uken, du får du igjem for til helgen.

Powered by Labrador CMS