Dagens horoskop: Mandag 18. juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen handler om en ny start og om evnen til å endre retning. Det er kanskje ikke en lett dag, men det vil føles både produktivt og verdifullt. I dag vil du revurdere flere ulike meninger du har.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det er ingen rett eller galt denne mandagen, men følg instinktene dine og de vil lede deg på god vei. Uansett hva du gjør denne dagen, har du ro i sinnet og en energi som trekker folk mot deg. Du får venner og kolleger til å føle seg bra.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Mandagen handler om å fullføre en plan du har. Du begynte på denne i forrige uke, men du har ikke rukket å fullføre den ennå. I løpet av helgen fikk du ideer om å endre og forbedre din opprinnelige visjon. Nå vil du teste dine nye ideer.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du deler sterke meninger for å vise at du ikke er en som kan styres, men effekten kan lett være det motsatte. Det er så tydelig at du gjør dette for å imponere at du kan fremstå som svak i stedet for sterk. Kanskje du burde bytte strategi.

Løven 23 / 7-22 / 8

Mandagen handler om å anstrenge seg fysisk og om å se resultater vokse. Det blir en interessant og begivenhetsrik dag som utvikler seg i en retning du ikke kunne forutsi. Kvelden handler om nye miljøer, gamle venner og felles opplevelser.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er mange ting du bør være ærlig om, men av frykt eller usikkerhet, holder du dem for deg selv. Du må føle deg trygg for å åpne opp når det kommer til dine sårbare punkter og det merkes tydelig i dag.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar sjansen i dag og det gir deg faktisk et bedre resultat enn forventet. Du innser at du er på rett vei, men at du kanskje må gjøre noen korrigeringer før du implementerer ideen din i full skala. Kvelden blir morsom.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du satser for fullt denne mandagen og det lønner seg allerede før kvelden. Når du tør å satse på denne måten får du et resultat du nesten ikke våget å drømme om. Du føler deg vågal og modig. Kvelden blir ganske rolig.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du diskuterer og krangler med en eldre slektning i dag. Selv om dere elsker hverandre så mye har dere vanskelig for å holde sammen. Du vil ha én ting, og den andre syntes du er dum og naiv som ikke planlegger aktivitetene dine bedre. Du tenker selv at det er best å følge ditt eget instinkt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag får du nytt selskap på jobb. Det blir en dag som handler om å lære ting og å være nøye. Heldigvis liker Steinbukken denne typen struktur, og du vil komme veldig godt overens med din nye kollega.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Noen mennesker kan lett bidra til dårlig humør og det er litt av jobben din å prøve tone ned virkningen disse menneskene har på gruppen. Det blir en kamp, ​​men også en veldig givende introduksjon til denne uken. Kvelden handler om en investering.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vil vise hvem du er og det gjør du ved å ta flere gode initiativ. Kanskje du ikke er en leder, men du er flink til å få alle til å føle seg involvert og det er den styrken du viser frem i dag. Kvelden handler om uteliv og familien.

Powered by Labrador CMS