Dagens horoskop: Mandag 18. april

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen handler om å gjøre en ting om gangen og ikke stresse. Du er ganske seig i dag, og det har høyst sannsynlig en sammenheng med gårsdagens aktiviteter. Selv om du har det veldig gøy akkurat nå, er det fullt opp, og det er sjelden du tar deg tid til å bare være.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne mandagen handler det om å finne balansen igjen. Etter å ha delegert både hjemmet og jobb har det har vært et visst kaos som plager deg. Denne dagen har du mulighet til å sørge for å hente deg inn igjen og fikse på det som gikk galt. Mandag kveld blir en god kveld for å nyte litt ekstra av livet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har gode forutsetninger for å ordne opp i en situasjon som har eskalert den siste tiden. Med en positiv påvirkning fra Merkur styrkes kommunikasjonen din, og du kan ta tak i både misforståelser og meningsforskjeller.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det blir en god og aktiv mandag, uansett om du jobber eller har fri. Du får gjort mye og du sykler videre på en bølge av positiv energi som for øyeblikket er i horoskopet ditt. På ettermiddagen er det fare for å havne i konflikt med en som står deg nær.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ser muligheter denne mandagen og det er bra. Gjennom å satse stort vil du ha en fordel når ting starter opp i løpet av uken. Det er en konkurranse i arbeidet ditt som gjør at du vil være på topp akkurat nå.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om et forslag og om en person som kan være til stor nytte hvis du bare gir dem sjansen. Du har lenge vært mistenksom overfor denne personen fordi du opplever dem som litt falsk. I dag må du enten stole på vedkommende eller bestemme deg for de er upålitelig.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen handler om store og små valg. Du synes det er vanskelig fordi du har en tendens til å alltid angre etter at du har tatt et valg, uavhengig av utfallet av avgjørelsen din. For deg er det vissheten om at du kunne hatt en en annen mulighet som plager deg.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du er inne i en periode hvor det skjer veldig mye i privatlivet ditt. Det er både intriger og drama, men du velger vanligvis å holde deg ganske nøytral. Selv om du kanskje med jevne mellomrom synes det er litt morsomt med alle komplikasjoner, vil det være stressende i det lange løp. I dag hører du sladder som gjør deg opprørt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har noen ting du ønsker å ta igjen på mandag, men det er viktig at du er litt organisert. Struktur har aldri vært din sterkeste side, men du kan skjerpe deg når du må, også på det området. På ettermiddagen kan et møte føre til ny inspirasjon.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du nekter å gi opp selv om du føler du jobber i motvind. Steinbukkens stahet kan bli din verste fiende eller, som i dette tilfellet, din beste venn. Takket være at du kan tvinge deg selv videre oppnår du fordeler som ingen av dine konkurrenter har.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blir litt frustrert over en person som har vanskelig for å stille opp. Du har tidligere vist at du er interessert og du opplever at denne personen føler det samme, men når du tar det et skritt videre, trekker vedkommende seg tilbake. Dette kan gjelde både forhold som har med romantikk eller business å gjøre.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er litt frustrert i dag og det påvirker menneskene som står deg nær. Mye handler om at du ikke får til et prosjekt slik som du så for deg, selv om rammene er på plass. Det er de siste detaljene som ikke blir riktig og det irriterer deg.

Powered by Labrador CMS