Dagens horoskop: Mandag 17. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å sette ting i perspektiv, og det er ikke alltid din sterke side. Du har en tendens til å være veldig partisk, spesielt når det kommer til ting som angår deg selv. Her er det viktig å ta et skritt tilbake og bli mer objektiv.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av mandagen prøver du å ikke tenke for mye. Du tar én ting om gangen og det gjør deg godt. Du er i godt humør denne mandagen, kanskje først og fremst fordi du har hatt muligheten til å hvile litt i helgen. I dag vil du få ros for en innsats du har gjort.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tror ikke på hva andre sier akkurat nå, du vil se med egne øyne for å være fornøyd. Dette gjelder både situasjoner på jobb og private dilemmaer. Du har bestemt deg for ikke å trekke konklusjoner, og det står du ved i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er øm over alt og alt går ekstra sakte. Det kan være fordi du er i ferd med å bli syk, men det kan også være fordi du rett og slett har trent eller vært veldig fysisk aktiv. Kvelden handler om møter mellom mennesker.

Løven 23/7-22/8

Du ser bare muligheter i dag, og optimismen din smitter. Det er noe herlig positivt med horoskopet ditt på denne helt vanlige mandagen. I dag får du gode nyheter om fremtiden, og det kan være verdt å feire litt senere på kvelden.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er fantastisk engasjert i alt du gjør denne dagen. Din nysgjerrighet og generelle positive holdning vil hjelpe deg videre når du står fast. Dagen handler ellers om å tilbringe tid med mennesker som betyr mye for deg.

Vekten 23/9-22/10

Denne mandagen blir noe utenom det vanlige. Du vil bevise at du kan være både impulsiv og gjennomtenkt på samme tid. I løpet av ettermiddagen kan et problem få deg ut av balanse. Dette er et dilemma som vekker minner.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vifter med det hvite flagget foran en kollega i dag. Det har vært mange tvister og noen diskusjoner på grensen til krangel mellom dere to, og det eneste du ønsker er at dere begraver stridsøksen og begynner fra start i stedet. Spørsmålet er hva kollegaen din føler om det.

Skytten 22/11-21/12

Du tilbringer mye tid med en person som inspirerer deg både på jobb og i hverdagen. Du beundrer denne personens måte å takle små problemer, så vel som livsendrende beslutninger. Det kan være en større aldersforskjell mellom dere to, men du tror det bare er positivt.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen fokuserer du på ditt eget og lar alle andre rundt deg gjøre sitt. Du liker å jobbe selvstendig fordi du tror ting blir bedre på den måten. Kvelden handler om å bygge selvtillit, både hos deg selv og andre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har store muligheter til å nå langt på et bestemt felt, men da må du investere mer enn du gjør i dag. Dette er ditt dilemma, hvis du presser hardere, vil din familie og ditt personlige liv lide. Spørsmålet er hvor mye du er villig til å ofre for jobben.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig tilstede i alt du gjør akkurat nå, enten det er jobb, fritid eller noe midt i mellom, så det er viktig for deg å være engasjert og fokusert. Kvelden handler om å ta egne og nye initiativ. Det blir en god start på uken.

Powered by Labrador CMS