Dagens horoskop: Mandag 16. mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir en intens dag hvor du forventes å ta igjen mye som har med jobb å gjøre. Her burde du være uthvilt og våken fordi arbeidet ditt krever at du har fokus. Kvelden handler om en hobby eller en sport.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen blir litt nostalgisk for deg. Du gjenopplever gamle gode tider samtidig som du innser at noen ting kanskje er bedre slik de er akkurat nå. Det blir en morsom dag fylt med sladder og latter. På kvelden er du ganske sliten og må hvile.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Ikke mye nytt skjer denne dagen, men du er takknemlig for det. Du får en sjanse til å ta igjen ting du ligger etter med og det føles bra. Kvelden byr på en utfordring.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen fokuserer mye på små detaljer og på å rekke over ting. Du kan ha problemer med å prioritere og strukturere arbeidet ditt, noe som er tydelig merkbart i dag. Et tips er å få hjelp av en kollega som er flinkere til struktur enn du er.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du opplever en viss person som litt sarkastisk i dag og du reagerer med å sette alle pigger ut. Du syntes ikke at du fortjener denne typen behandling så du sier ifra . Det er bra at du står opp for deg selv, men husk at tonefallet kan lett mistolkes og det du oppfatter som sarkastisk er kanskje ikke ment å være det.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du prøver å si det som det er til en kollega, men du innser raskt denne situasjonen er mer komplisert enn som så. Det handler om at hele denne situasjonen er innviklet og består av flere lag med misforståelser. Din ærlighet kan dessverre mistolkes.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du trenger tid til å våkne denne dagen. Du er trøtt og irritert om morgenen, så hold deg unna dine kolleger hvis du har muligheten. Et par kopper sterk kaffe og litt alenetid vil hjelpe på det verste humøret. Ikke vær redd for å si at du må være alene.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du trekker deg litt unna denne mandagen. Det er mange ting du må få gjort og da er det greit om du kan sette arbeidet litt etter ditt eget hode. I løpet av dagen møter du en person som imponerer deg.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er en glede og en fantastisk dynamikk i horoskopet ditt i dag. Du nyter livet og dersom det også er bra vær, føler du deg enda bedre. Solen har generelt en positiv effekt på Skytten og gjør deg mer positiv. Prøv å unngå stress fordi det reduserer din positive energi.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen handler om å gjøre ting på din måte, og det gjør du også. Du kan være veldig slurvete, spesielt

når det kommer til ting som orden og renslighet rundt deg, men i dag viser du en ekstraordinær struktur. I dag vil du møte mennesker du lengter etter mer enn du vil innrømme for deg selv.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det kommer til å bli litt vanskelig å trekke seg tilbake fra noe du har lovet å gjøre denne mandagen. Selv om du egentlig ikke har tid, bestemmer du deg for at et løfte er verdt mer enn å spare noen timer. Dette blir møtt med takknemlighet fra din kollega.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er ikke så mange som kan være så fleksible som du, spesielt ikke denne mandagen. Din evne til å gå med på det meste betyr at du vinner respekten både hos dine kollegaer og sjefer. Kvelden handler om friluftsliv.

Powered by Labrador CMS