Dagens Horoskop: Mandag 16. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å si ja til nye opplevelser. Den siste tiden har du satt tryggheten din først, noe som har hemmet den naturlige eventyrlysten din. Nå føler du at det er på tide å endre på det og finne frem pionerånden.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en ordentlig koselig dag hvor du fokuserer på å nyte av nuet. Uansett om du omgås familien, skjemmer deg selv bort med litt luksus eller bare bruker dagen på å la kreativiteten din komme fram igjen så blir det en herlig innledning på uken.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom denne dagen er det viktig å ha kontroll på prioriteringene dine om du skal komme hjem i rimelig tid. Du har egentlig alt for mye å gjøre for en eneste person, men du vil vise at du klarer å takle det du blir gitt.

Krepsen 21/6-22/7

I begynnelsen av denne uken prøver du å få et overblikk over situasjonen og hvordan du ligger an. Det blir en innviklet og veldig stressende dag, men når du føler at du begynner å få kontroll så er det en herlig følelse som forgyller hele kvelden.

Løven 23/7-22/8

Du starter lett konflikter akkurat nå, og du vet ikke helt hvorfor du lar deg irritere så lett. Det er en rastløshet og en utålmodighet i tegnet ditt som ikke har vært der på lenge. Du føler også på et savn etter en person som nesten har forsvunnet helt fra livet ditt. Den eneste kontakten dere fortsatt har er gjennom sosiale medier.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant start på uken hvor du tvinges til å finne på noen lure løsninger på en del mindre problemer. Ved å fokusere på det du kan levere istedenfor å henge deg opp i ting som ikke lar seg gjennomføre skaper du positiv energi på jobb.

Vekten 23/9-22/10

Denne mandagen handler om å bekrefte alle de primitive driftene dine, i alle fall de som er innenfor lovens rammer. Du har behov for å erkjenne de mindre fordelaktige sidene dine av og til. Det blir en måte å lette trykket på og finne en balanse i hverdagen.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av den første dagen denne uken er du ganske sliten. Du har lagt om døgnet i det siste, og å stå opp tidlig er ikke for deg. Her gjelder det å gjøre et forsøk på å holde trøttheten og irritasjonen din for deg selv. Det er ikke kollegaene dine sin feil at du har snudd døgnet.

Skytten 22/11-21/12

Du jobber for å få visse personer til å ta en del av arbeidsoppgavene dine. Det handler både om at du kan, og at du er litt lat. Tenk på at ved å gjøre dette blir du en person du egentlig forakter. Prøv å ikke velge den letteste veien idag.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om deg, om å ha det koselig, og å føle seg fresh. Det blir en herlig og stimulerende mandag som avsluttes i romantikkens tegn. I dag får du også en etterlengtet unnskyldning av en person som har behandlet deg dårlig, noe du blir oppriktig glad for.

Vannmannen 20/1-18/2

Du lever helt i nuet denne mandagen. For din del er det viktig med dager som verken handler om fremtiden eller fortiden. Det blir en vennskapelig, rolig og herlig mandag.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være litt grinete, spesielt før du har fått frokost i dag. Prøv å ikke være uforsiktig med maten. Humøret ditt er nært knyttet til det du spiser. Under ettermiddagen møter du på en person som gjør deg veldig sint. Personen vet virkelig ikke hvor grensen for hva som er passende går.

Powered by Labrador CMS