Dagens horoskop: Mandag 15. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag må du nesten ta sats for å komme i gang. Du våkner med en motstand i deg som varer hele dagen. Dersom det var opp til deg, ville du ikke engang stått opp i dag. Om kvelden bør du ta det med ro og lytte til kroppen din som oppfordrer deg til å hvile.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen handler om jul eller tanker om jul. Enten jobber du i en bransje der julen spiller en stor rolle, eller så har lengselen etter varme stuer, duften av safran og julemusikk fått deg til å drømme deg bort. Kvelden blir til dels stressende.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har en evne til å vikle deg inn i visse relasjoner, og det har å gjøre med at du ikke vil at noen skal mislike deg. Du lover ting her og der som du ikke aner om du kan holde bare for å unngå å se skuffelsen i øynene til vennene dine. Du håper de glemmer løftene dine, men det gjør de sjelden.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen blir ikke som du hadde planlagt fordi det vil stå mange småting mellom deg og prosjektene dine. Du bør være fleksibel og prøve å lytte til dine kollegers og sjefers ønsker. Kvelden handler om en oppløftende hobby.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag går ikke ting helt som du vil. Det handler om å ville bli sett og hørt, men når sjefen din ikke setter pris på innsatsen din, blir du sint og begynner å mase i stedet. Det ligger i Løvens natur å ønske oppmerksomhet på en eller annen måte.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en tretthet og en fortvilelse i tegnet ditt i dag. For lite tid ute i naturen og for mye tid hjemme hos en gretten familie gjør deg i dårlig humør. Det beste du kan gjøre i dag er å gjøre noe for deg selv. Skjem bort deg selv litt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du reagerer sterkt på en persons måte å vise ømhet på. Du synes denne personen er litt for nærgående, men du vet ikke hvordan du skal ta det opp uten å såre vedkommende. Du er klar over at din personlige sfære er ganske omfattende.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag takker du brått nei til en persons forslag. Denne personen er litt overrasket over at du er så bestemt, men i dette tilfellet kan ingen påvirke noe. Du har bestemt deg, og når du først har gjort det, kan du være minst like sta som et jordtegn.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du ser mange muligheter i dag, men du har ikke krefter til å ta tak i dem. Det beste ville være om du ikke overanalyserte situasjonen, men bare kom i gang. Din store last akkurat nå er at du tenker for mye før du starter et prosjekt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen handler om å fokusere fremover. Du har mye å forholde deg til, og det gjelder å henge i. På ettermiddagen er det med stor sannsynlighet trening og fokus fremover som gjelder. En kollega eller venn kommer med et forslag som vil komme dere begge til gode, men kanskje aller mest deg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er ikke redd for å si nei, det har du aldri vært. I dag nøler du imidlertid fordi du vet at hvis du er for negativ, kan det oppfattes som en mangel av dine ledere. Du ønsker å dele meningene dine på en konstruktiv måte.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å se og vurdere mulighetene som tilbys. Akkurat nå er du i en positiv flyt hvor du får mange sjanser til å prøve ut nye, morsomme ting. Du føler at du vokser mer og mer for hver dag som går.

Powered by Labrador CMS