Dagens horoskop: Mandag 15. august

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å gjøre ting bra i stedet for raskt. Når du er stresset har du en tendens til å slakke, noe som resulterer i mer arbeid i stedet for å bli ferdig raskere. Ha fokus på å fullføre én ting før du starter med den neste. Kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Både denne dagen og kvelden byr på ekte gull. Det blir en opplevelse både når det gjelder mat og miljø. Jobber du, starter dagen mer eller mindre når du er ferdig for dagen. Hvis du har fri, vil dette være en heldagsopplevelse.

Tvillingene 21/5-6/20

Du ser ingen problemer med å være ærlig med en venn som ber om din tilbakemelding. Du vet at denne personen kan bli såret av din oppriktighet, men samtidig ser du ikke poenget med å lyve bare for å gjøre hen glad. Du kan være veldig praktisk noen ganger.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å benytte anledningen til å møte en venn du savner. Om denne personen har mulighet, vil hen sikkert møtes, men risikoen er at hen er sliten etter en aktiv og intens helg. Kanskje du kan foreslå noe mer avslappet, som en hjemmekveld

Løven 23/7-22/8

Du vil imponere en bekjent eller kollega, men du vet ikke helt hvilken metode du skal skal velge. Enten utmerker du deg med intellektet ditt, eller så gjør du vedkommende målløs med din oppfinnsomhet, og hvis det ikke fungerer, kan du alltid lene deg tilbake på din sjarm.

Jomfruen 23/8-9/22

Denne dagen velger du en trygg metode i stedet for å ta sjanser. Selv om du føler at du har ting under kontroll, vil du ikke risikere noe. Du er en praktiker ut i fingertuppene og du vil bevise det i dag. Kvelden handler om en hobby eller sport.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og annerledes mandag hvor du tar i litt ekstra. Det er sjelden Vekten er så spontan som du er i dag, i hvert fall ikke på jobben. Kreativiteten din er på topp takket være Månens posisjon i forhold til stjernetegnet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du avslører en person nær deg som lyver i dag, og det sårer deg dypt. Du har alltid stolt på denne personen, men i dag innser du at den tilliten var ensidig. Vennen din ser ikke dere to på samme måte som du gjør. Om kvelden trøster du deg selv ved å unne deg selv noe.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om at den som gaper størst vinner flest fordeler. Du avskyr når det blir bråk om de morsomste oppgavene og de beste gruppene. Du ønsker at sjefen din kunne vært litt mer objektiv, men sannheten er at hen er lett å manipulere.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du helt utslitt både fysisk og psykisk. Selv om helgen var en stor triumf så har den tatt energien fra deg. Det ser ut som du kan ha fri denne dagen, så benytt anledningen til å hente deg inn. Bare gjør ting du elsker og skjem deg selv bort.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å nyte nuet og tenke verken fremover eller bakover. Det blir en fin morgen, en morsom og inspirerende dag og en fantastisk kveld, til tross for at det er mandag. Du nyter dennee uvanlige, men velkomne opplevelsen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag sier du ikke mot en kollega selv om det svir i tungen. Du vil så gjerne bevise at denne personen tar feil, men du vil ikke tjene noe på det, og det vet du. I stedet nyter du kunnskapen din i all hemmelighet, og aksepterer din kollegas tullprat.

Powered by Labrador CMS