Dagens horoskop: Mandag 14. februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du er mot kommersielle høytider som Valentinsdag, så det er litt overraskende når du viser deg fra en romantisk side som kan inneholde både et deilig måltid og en gest i form av blomster eller sjokolade. Kvelden lever opp til dine forventninger.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har ingen forventninger til denne dagen i det hele tatt, med mindre du er nyforelsket, da forventer du romantikk på høyt nivå. Den litt mer resignerte Tyren vil bli overrasket, enten av sin partner eller av en venn i dag. Det er folk som åpenbart elsker deg veldig høyt.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tar på deg de store gestene i dag, i hvert fall hvis du er i begynnelsen av et forhold. Du elsker romantikk og det er ingen som er så flinke til å planlegge en overraskelse som en Tvilling. Partneren din kan være glad for at å ha deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Akkurat nå er det så mange krav i livet ditt at du blir ganske motløs når du innser hva Valentinsdagen innebærer. Som singel er det en risiko for at du låser deg inne så mye du kan denne dagen for å unngå å minnes på all den klissete romantikken.

Løven 23 / 7-22 / 8

I løpet av denne mandagen er det mye som skal ordnes både på jobb og privat. Det blir en intensiv dag hvor du ikke har tid til så mye hvile som du egentlig trenger å ta. Kvelden blir koselig.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ser gjennom en kollegas sjarm i dag. Selv om du er påvirket av deres karisma, mistenker du en underliggende agenda og det gjør deg årvåken. De fleste jordtegn er ganske mistenksomme av seg, og Jomfruen er intet unntak. Hvis det virker for godt til å være sant, er det sannsynligvis det.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne mandagen lader du skikkelig. Forelskede Vekter er veldig romantiske og du griper gjerne alle sjanser til å vise dette. Uansett om du byr på en god middag, kjøper en gave eller viser din takknemlighet på en annen måte, vil partneren bli veldig glad.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I løpet av denne dagen er tempoet høyt. Av ulike grunner ønsker du å slutte tidlig, og da må du sørge for at du har gjort dagens arbeid først. Det blir en intens, men lærerik mandag. Kvelden blir herlig.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag prøver du å utnytte det faktum at det er lov å fråtse i romantikk. Enten du overrasker, eller forventer å bli overrasket, er det mye som skal til for at denne dagen skal leve opp til dine høye forventninger.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen kan mildt sagt være overraskende. Du har fått pulsen til å slå litt raskere hos en kollega eller venn, og du er helt uvitende om deres følelser for deg. I dag utnytter vedkommende sjansen til å kunne gjøre stas på deg på en flørtende, men likevel uskyldig måte.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du prøver å overraske en person i dag, men det er dårlig med ideer. Det klassiske trikset med sjokolade og blomster synes du er banalt. Du ønsker å vise følelsene dine på en mer ekte og litt annerledes måte. La kreativiteten din blomstre.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har mye å tenke på i dag. Det har vært flere endringer i livet ditt den siste tiden, og du er ikke helt sikker på om du liker dem eller ikke. Kvelden handler om å vise hensyn til de menneskene du har i livet ditt.

Powered by Labrador CMS