Dagens Horoskop: Mandag 13. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen prøver du å finne en løsning på et dilemma du har havnet i. Det er en åpenbar vei å gå, men det resulterer i en del arbeid i fremtiden som du helst vil unngå. Om du lykkes med å finne en annen vei eller ikke er avhengig av evnen din til å tenke utenfor boksen.

Tyren 20/4-20/5

Du tar en ting om gangen i dag. Du er ikke helt på topp og savner energi til å ta tak i et omfattende prosjekt. En sjef vil involvere deg i noe som har med fremtiden å gjøre. Du blir smigret, men samtidig mistenker du at det er en baktanke som ligger bak.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av mandagen prøver du å være effektiv, du vet at det du får gjort i dag kommer til å være avgjørende for resten av uken. Vanligvis går du mer på impuls enn på planlegging, men i akkurat dette tilfellet har du innsett verdien av å være forberedt. Kvelden blir sen, men hyggelig.

Krepsen 21/6-22/7

Av en ren tilfeldighet møter du på en person fra fortiden i dag og det vekker betydelig flere følelser enn du trodde at du hadde. Du har begravd mange minner dypt inni deg, men de våkner til liv når du ser personen de handler om. Dette kan være både positivt og negativt avhenging av deres tidligere relasjon.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å bryte ned et omfattende prosjekt i mindre deler. Du blir matt når du tenker på alt du har å gjøre den kommende tiden, men om du deler opp og setter kortsiktige mål kommer det ikke til å føles like overveldende.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å tenke praktisk og om å legge opp arbeidet langsiktig. Heldigvis er du en mester på denne typen oppgaver. Du elsker virkelig å strukturere og legge opp planer. Det blir en lykkelig dag og en herlig kveld.

Vekten 23/9-22/10

Du er redd for å si hva du tenker ettersom du tror at det kommer til å oppfattes feil. Du vil egentlig være åpen om følelsene dine i dette tilfellet, men du velger å holde det for deg selv for å unngå en konflikt. Kvelden handler om å planlegge økonomien etter et impulskjøp.

Skorpionen 23/10-21/11

Gjennom mandagen prøver du å finne ut av hvordan du kan arbeide med en kollega som kan være ganske vanskelig. Omstendighetene krever et samarbeid, men kollegaen din er ikke interessert. Du får prøve å overtale dem og sjarmere dem litt.

Skytten 22/11-21/12

Mandagen byr på en liten overraskelse. Noe som du aldri hadde trodd kom til å skje er plutselig virkelighet, og det du trodde kom til å skje inntreffer ikke likevel. Så lenge du er forberedt på det uventede så blir det en bra mandag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du overrasker deg selv i dag. Du presenterer en idé og mens du gjennomfører presentasjonen din så endrer du på opplegget underveis. Det kan bli litt forvirrende i begynnelsen, men ettersom dagen går så oppklares ting og du innser at den nåværende planen din er bedre enn den du hadde.

Vannmannen 20/1-18/2

Akkurat nå har du vanskelig for å akseptere ulikhetene til kollegaene dine. I teorien vet du at mennesker er forskjellige, men på jobb vil du at alle skal fungere som en oljet maskin. I løpet av ettermiddagen får du en tøff oppgave å sette tennene i.

Fiskene 19/2-20/3

Du gruer deg til å si hva du mener om en viss person. Det handler både om at du vil holde deg utenfor denne konflikten og at du egentlig ikke er helt sikker på hva du mener om dem. Vennen din tolker stillheten din som at du holder med motparten.

Powered by Labrador CMS