Dagens horoskop: Mandag 13. juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Denne mandagen prøver du å rette opp en feil du har gjort. Det handler om noe du har sagt eller gjort mot en venn som du nå angrer på. Noen ganger en enkel unnskyldning alt som skal til. Kvelden handler om å ha det gøy.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du går gjennom mye på jobb akkurat nå samtidig som det er en viss usikkerhet om ting som angår fremtiden din. Du har prøvd å lure deg til et svar, men det virker som ingen vet mer enn deg. Dagen handler om å stille de riktige spørsmålene.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Dagen blir stressende og du føler at du ikke har tid til alt du har lyst til å gjøre. Jo mer du prøver å effektivisere, desto mer rotete blir arbeidsmåten din. Det du trenger er en person som kan hjelpe deg med å strukturere og skape orden.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

På mandag er du i godt humør. Det er så mye energi i ditt horoskop allerede nå at du har tid til både aktiviteter hjemme og på jobb. Kvelden handler om å prøve å få en som står deg nær til å forstå sitt eget beste.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det blir en interessant og berikende mandag hvor du ikke bare lærer nye ting, du får også mulighet til å undervise. Løven er veldig pedagogisk og liker rollen som mentor. På ettermiddagen venter en overraskelse på deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I løpet av denne mandagen ønsker du å prøve å samle all informasjonen du har fått fra en venn. Det blir en god dag hvor du får gjort mye og hvor du hele tiden lærer nye ting. Kvelden handler om en personlig suksess.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du får det du vil og er fornøyd med det. Du har lenge prøvd å endre din måte å jobbe på og det har ført til at du og en sjef har gått mot hverandre et par ganger. I dag velger hen å lytte til deg og det gjør deg både glad og smigret.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du vil se hva du kan gjøre hvis du bare er litt mer kreativ enn vanlig og det viser seg at du kan gå omtrent hvor langt du vil. Du har massevis av fantasi og inspirasjon i horoskopet ditt akkurat nå. På ettermiddagen får du høre morsomme nyheter.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen byr på godt og blandet. Det er kanskje ikke så mye nytt som skjer denne mandagen, men det blir likevel en overraskende dag på mange måter. En person fra fortiden kontakter deg plutselig og vil se deg.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I løpet av denne dagen får du gjort mye. Du er både sosial, effektiv og veldig framoverlent. Du imponerer med din visdom og du får menneskene rundt deg til å føle seg verdsatt og sett. Kvelden handler om en liten flørt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du fornekter deg ikke i dag. Etter å ha provosert en kollega til å bli skikkelig sint, angriper du en sjef. Det handler om at du føler et behov for å riste litt i ting på arbeidsplassen din. Du tror en endring er nødvendig.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I løpet av denne dagen prøver du ikke å mase med en kollega som gjerne svarer med en skarp tone. Hen har en utrolig evne til å uttrykke seg klønete og du har fått føle på dette mer enn én gang. Kvelden blir harmonisk.

Powered by Labrador CMS