Dagens Horoskop: Mandag 13. desember

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du i godt humør. Du har en sjarm og en humor som tar brodden av selv den hardeste arbeidsdagen. En kollega beundrer deg og vil gjerne bli litt bedre kjent med deg. Kvelden blir aktiv.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om timing og om å sørge for å holde tempo. Det blir en bra dag med mye latter og mange herlige situasjoner. Det er en fred og harmoni i horoskopet ditt selv om du kan oppleve jobben som litt stressende fra tid til annen.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av denne dagen lønner de seg at du fokuserer på de riktige tingene. Akkurat nå har du en tendens til å flyte ut i oppgaver som ikke engang er dine. Du synes det er ekstremt vanskelig å fokusere på de riktige tingene, så skriv en liste fra morgenen av om hvilke ting du ikke kan velge bort.

Krepsen 21/6-22/7

Du sier én ting, men mener noe annet, og det er mye bekymring i ditt horoskop akkurat nå. Det ville vært så mye enklere og bedre hvis du er ærlig, fremfor at du prøver å beskytte en venn fra sannheten gjennom en løgn. Selv hvite løgner har en tendens til å bli lagt merke til.

Løven 23/7-22/8

Du tror du vet noe du egentlig ikke har peiling på. Høres komplisert ut, men egentlig det handler mest om at du har forutinntatte meninger i en sak hvor du ville ha godt av å være litt mer åpen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ser gjennom de fleste løgner akkurat nå, og denne klarsynet kommer fra Månen som i tillegg gir deg mer empati enn til vanlig. Mandagen handler om å bli kjent med andres problemer.

Vekten 23/9-22/10

Du unngår et ansvar som faktisk er ditt, og det plager kollegaen din. Denne personen tenker at du sniker deg unna, mens du ser det mer som en arbeidsfordeling. Kanskje dere burde lufte disse tankene med hverandre istedenfor for bak hverandres rygg.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen handler om å være likeverdige og ha respekt for hverandre. Det høres kanskje enklere ut i teorien, enn hva det er i praksis. Det er så lett å si eller gjøre noe som kan oppfattes som støtende av andre. Tenk gjennom hva du vil si før du åpner munnen i dag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir litt stress i dag, men hvis du bare fokuserer på det du gjøre og legger bort alt annet vil det gå bra. I ditt tilfelle handler det om å prioritere på riktig måte, noe som kan være vrient når det er travelt.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen er du mer sliten enn du trodde det var mulig å være, likevel kjemper du på. Akkurat nå kjemper du for hvert eneste mål, og det hjelper deg også i ditt private liv. I dag hører du fra en beundrer, og du vil bli overrasket over denne personens iherdighet. Dette er noen som virkelig ønsker å bli kjent med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å forklare en kollega som kan være ganske treig at vedkommende ser ting fra feil perspektiv. Det blir en livlig diskusjon og du er ikke engang sikker på at kollegaen din forstår mer etter diskusjonen, enn før. Denne personen har en tendens til å blåse i gode råd.

Fiskene 19/2-20/3

Du veier fordeler og ulemper opp mot hverandre i dag, og det er mest sannsynlig at du velger den utveien som er enklest for deg. Du orker ikke for mange utfordringer denne mandagen fordi du er for sliten til å tenke logisk.

Powered by Labrador CMS