Dagens horoskop: Mandag 12. september

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å skape nye gode vaner og det kan være vanskeligere enn som så. Sommerens dekadanse har fulgt med inn i høsten, og det skal en jernvilje til for å finne tilbake til hverdagens rutiner. I dag begynner du å prøve å sette deg mål for høsten.

Tyren 20/4-20/5

Du synes mandager er krevende fordi det er starten på en ny arbeidsuke. Selv om det skjer mye på jobben din, føler du deg litt arbeidslei for tiden. Du må finne inspirasjon for å føle at du går fremover. Snakk med sjefen din om et kurs eller lignende.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag er du litt hårsår, og du snerrer til både familie og kolleger. Du har en komplisert påvirkning i horoskopet ditt som blant annet påvirker humøret ditt negativt. Dette er en kortvarig influens, men det kan være greit å være klar over det.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av mandagen er du sliten og har vanskelig for å komme i gang, uansett om det gjelder enklere oppgaver eller mer kompliserte oppdrag. Verken kaffe eller noen andre sentralstimulerende midler som energidrikker ser ut til å hjelpe. Dette handler om at du må få bedre kontroll over dine søvnvaner.

Løven 23/7-22/8

Du er usikker på hvorvidt du kan dele dine tanker om en person på jobben med dem. Du er vanligvis en forkjemper for åpenhet og ærlighet, men i dette spesielle tilfellet tviler du på om det er riktig vei å gå. Denne personen har en tendens til å ville gå i forsvar om de utsettes for kritikk.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er litt morgentrøtt i dag og det er på grunn av mørket. Du må komme deg mer ut i dagslys, men det er litt vanskelig i hverdagen. Kanskje du burde prioritere en tur ved lunsjtid for å få inn litt frisk luft og få i gang blodsirkulasjonen.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen blir morsom og utfordrende. Det ser ut som nye utfordringer er på vei inn i horoskopet ditt. Det kan dreie seg om alt fra jobb til utdanning. Akkurat nå lærer du mye og det er kunnskap du har bruk for både på jobben og privat.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser an tiden akkurat nå, og den slags holdning er ganske uvanlig for den ganske kyniske Skorpionen. Det er som om du er rundere i kantene etter prøvelsene de siste årene, og du er mer villig til å omfavne et

mer positivt syn på livet.

Skytten 22/11-21/12

Du har mye å tenke på denne mandagen. Du er både irritert over noen familiemedlemmer og noen kolleger, dette gjelder spesielt yngre mennesker. Deres egosentriske oppførsel går deg på nervene. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du går inn i denne uken med klare mål og det gjelder at helsen din henger med psyken din på dette. Denne perioden er det også viktig med vitaminer, å sove ordentlig og å passe på hva at du får i deg det du trenger av mat. Dagen blir innholdsrik, spesielt om morgenen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en person som lovet rikelig, men levert ganske dårlig. Det kan være en venn, kollega, sjef eller en mentor. Nå har vedkommende nok en gang gitt store løfter, og du vil se at de lever opp til dette. Så langt har ikke dette vært tilfellet.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å presse ut det siste av sommeren, spesielt hvis været er bra. Nyt dagen og unn deg selv å være ute litt mer enn vanlig. Kvelden blir spennende og annerledes. Du får oppleve et helt nytt miljø på nært hold.

Powered by Labrador CMS