Dagens Horoskop: Mandag 12. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra mandag, spesielt om du har fri. Du ser ut til å ville være på farta i dag og du sørger for å få mye gjort. Akkurat nå er du usedvanlig produktiv. Du sørger for at ting skjer og du trives med å holde på.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om å organisere og få ting på plass. Det blir en bra dag hvor du endelig kjenner at du har kontroll. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter vedrørende lønnen din. Du har blitt bedre på å ta plass og ta for deg, og det gir resultater – særlig i jobbsammenheng.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne mandagen handler om å sørge for å vise hvem du er og hvor mye kunnskap du har. Du vil være veldig tydelig fra starten av om at du ikke aksepterer å bli overkjørt eller tilsidesatt. Nå er det din tur til å stå fremst.

Krepsen 21/6-22/7

Det ligger et tydelig savn hos deg som du selv knapt merker. Det handler om en person som har vært viktig for deg men som av ulike grunner ikke finnes i livet ditt lenger. Du ville hatt det bedre om du tok kontakt med personen igjen. Du blir positivt påvirket av dem.

Løven 23/7-22/8

Det er en selvfølge at du takker ja til en invitasjon i dag. Du er litt overrasket over at du fikk invitasjonen først nå, men betvil ikke verdien av en gave. Det er bare å takke og ta imot, du fortjener virkelig litt moro.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom mandagen prøver du å inngå kompromiss med en person som kanskje ikke er den enkleste å samarbeide med. Du har sjelden problemer med å jobbe gruppevis, men med denne personen må du dra nesten hele lasset selv. Si fra, ikke la andre tråkke på deg.

Vekten 23/9-22/10

Du er trøtt og grinete idag og det påvirker alt du gjør. Ingenting går raskt og du freser til mennesker som kommer i din retning. Du burde kanskje ta en titt på søvnvanene dine, akkurat nå har du problemer med litt for sene kvelder.

Skorpionen 23/10-21/11

Du sier ingenting til en venn eller kollega selv om du egentlig burde være mer åpen. Det handler til dels om at du ikke er helt komfortabel med å dele følelsene dine. Du føler deg så utlevert når du åpner opp. I dag har du det bedre om du sier det som det er.

Skytten 22/11-21/12

Tegnet ditt har en selvsikkerhet som ikke har vært der tidligere. Det handler om en vilje til å ta for seg i ulike sammenheng. Du føler på et fint driv i tegnet ditt akkurat nå som gjør at du orker å være litt mer på enn flere av kollegaene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ikke så fornøyd med å møte en person du ikke kommer overens med idag. Prøv likevel å vise din mer sjarmerende side. Du tjener på at personen har høye tanker om deg. I løpet av dagen tilbringer du mye tid med en venn du ikke har sett på lenge, noe som blir utrolig koselig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ingenting du kan si eller gjøre for å påvirke situasjonen du er i akkurat nå. Du må rett og slett finne deg i at ting ikke alltid går som man vil. Dagen handler om å ta tak i en kollegas etterlatte prosjekt.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt forsiktig med hvordan du uttaler deg idag ettersom du ikke vil såre noen unødig. Det har vært så mange problemer mellom deg og en slektning den siste tiden at du er veldig redd for å ødelegge den delikate våpenhvilen.

Powered by Labrador CMS