horoskop

Dagens horoskop: Mandag 12. desember

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å finne en person som har forsvunnet. Enten er vedkommende helt borte eller så har dere bare drevet fra hverandre og ikke har sett hverandre på flere år, noe du ønsker å endre. Det blir litt detektivarbeid, men når du først vil noe, lykkes du som oftest.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om to ting: Om å finne tilbake til hverdagen og prøve å få det til å fungere, så vel som å være sosial og tilbringe tid med folk du liker. Det blir en god dag på mange måter, men det blir også en intens og produktiv dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har en tilnærming til arbeid som kanskje ikke blir verdsatt av dine kolleger. Tvillingene har vanligvis to modus, enten er de veldig ivrige og villig til å jobbe eller det totalt motsatte. Begge disse ytterpunktene kan skape irritasjon blant mer middelmådige kolleger.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver bevisst å provosere en venn i dag. Målet er å få hen til å våkne og begynne å føle ting igjen. Etter å ha gått gjennom en vanskelig periode har denne personen blitt ganske likegyldig og du vil endre det. Du bryr deg ikke om hen er glad eller sint, bare de føler noe.

Løven 23/7-22/8

Du tar en risiko i dag, noe som ikke er veldig uvanlig for den modige løven. Det som er litt annerledes er at du gir en del av deg selv og det er noe du vanligvis ikke gjør. Løven tar gjerne risiko i alle mulige sammenhenger bortsett fra når det kommer til sine egne følelser.

Jomfruen 23/8-9/22

Denne dagen kommer til å bli litt travel. Du har mange ting du må ta igjen og det er ikke sikkert du klarer det. Du stresser selv over småting fordi du vet at du sannsynligvis ikke har tid til å gjøre alt du har planlagt. Kvelden blir interessant.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen handler om å takle stress, noe du ikke er så god på. Du misliker å bli tvunget til å ha høyt tempo fra morgen til kveld fordi balanse er nøkkelordet i livet ditt. Når miljøet blir stressende kan du bli både grinete og litt slem, noe en kollega gir beskjed om i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar flere gode og kloke initiativ i dag. Mye handler om å få til et godt arbeidstempo, men også om å planlegge en mer langsiktig strategi for å få ting gjort. Kvelden blir ganske rolig. Du må la både hjernen og kroppen få slappe av.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt følsom akkurat nå på grunn av månens plassering. Du kan oppleve sinne eller å føle deg såret når en kollega kommer med en litt skarp kommentar. Dere har vanligvis en ganske sur sjargong mellom dere og det fungerer bra, men ikke i dag. Kvelden blir aktiv og sosial.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er mye som skjer i livet ditt akkurat nå, så du har litt vanskelig for å fokusere på en ting om gangen. I dag er et godt eksempel på at du har startet opp en rekke prosjekter både på jobb og hjemme, men så blir de liggende fordi du verken har tid eller ork til å fullføre dem.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være litt falskt munter i dag. Faktisk er du veldig sliten, spesielt på morgenen, men du gjemmer det godt bak en fasade. Problemet ditt er at det skal ikke mye til for at denne fasaden slår sprekker. Kvelden blir

veldig rolig.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en ro og selvtillit i horoskopet ditt som ikke har vært der på lenge. Det handler mer eller mindre om at du har kommet til den erkjennelsen at du bare kan gjøre ditt beste og det hjelper ikke å stresse over det du ikke fikk tid til. Kvelden handler om julegavejakt.

Powered by Labrador CMS