Dagens Horoskop: Mandag 11. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir annerledes og kreativ. Her får du virkelig muligheten til å tenke utenfor boksen. Begrensningene er få og mulighetene er mange. Kvelden handler om å løse en pågående konflikt som først og fremst bygger på en misforståelse.

Tyren 20/4-20/5

Du liker å jobbe når det er mye å gjøre og tiden går fort. I dag har du friheten til å gjøre litt som du vil og du kan legge grunnlaget for gode vaner i fremtiden. Kvelden handler om trening eller om å være utendørs i naturen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske treg mandag innledningsvis, men du kommer igang etterhvert. Det er viktig for deg å starte uken stabilt og få et forsprang allerede fra starten av. En kollega virker hanske upålitelig når det gjelder både lojalitet mot arbeidet og tider generelt. Du vurderer å ta det opp med en sjef.

Krepsen 21/6-22/7

Du er trøttere enn du burde være denne mandagen. Du har faktisk sovet veldig bra, men det ser ikke ut til å hjelpe når vekkerklokken ringer. Mørket er en stor grunn til trøttheten din. Du bør prøve å ta vare på dagens lyse timer litt bedre.

Løven 23/7-22/8

Du surmuler i dag, og når du er sånn er du umulig å ha med å gjøre. Den dårlige holdningen din handler først og fremst om at du føler deg overkjørt eller bortglemt. Du er så vandt til å ta stor plass sosialt at du har glemt hvordan det er å ikke være i fokus.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av mandagen prøver du å tenke praktisk, men det går ikke så bra og det skuffer deg. Jomfruen er ofte strukturert og praktisk anlagt, men du påvirkes sterkt av elementet luft akkurat nå og det merkes på talentene dine.

Væren 23/9-22/10

Det er et unntak du må ta hensyn til i dag og det er viktig at du ikke tar noen snarveier for å komme deg rundt det. Det kan være fristende å ta en snarvei, men i akkurat dette tilfellet bør du følge alle instruksene til punkt og prikke. Kvelden bygger på en gjensidig tillit mellom deg og en venn.

Skorpionen 23/10-21/11

Gjennom mandagen prøver du å ikke la det vises at du har blitt villedet i en viss sosial sammenheng. Det svir litt at du ikke ble invitert, men samtidig prøver du å være moden og tenke at ikke alle blir invitert hver gang. Kvelden blir rolig og gir deg en nødvendig pause fra arbeidet.

Skytten 22/11-21/12

Du sliter litt med en sjef som blir veldig frustrert. De er ikke vandt til å jobbe med personer som sier nei og du har veldig lett for å sette ned foten akkurat nå. Når høsten melder seg vokser det ofte fram en liten revolusjonerende i deg. Du vil gjøre opprør mot alt som har med rutiner og hverdag å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen bygger mye på at du er pigg. Om du er trøtt kan du slurve med ting som burde sitte i ryggraden din. Prøv å få litt bedre kontroll over søvnvanene dine. Kvelden handler om å finne en person som kan hjelpe deg med trening eler gruppeaktiviteter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du liker ikke en persons holdning på jobb, men du vet ikke helt hvordan du skal ta det opp ettersom de ikke gjør noe som er direkte galt. Det handler om at personen aldri gjøre mer enn det absolutt nødvendige og det er noe du har vanskelig for å tolerere.

Fiskene 19/2-20/3

Du skryter for en venn i dag og det har du all grunn til å gjøre. Det er ikke ofte du viser deg frem, men når du har prestert bra vil du også at kollegaene, vennene og familien din skal se hvordan du har anstrengt deg. På kvelden snakker du med en slektning som føler seg bortglemt.

Powered by Labrador CMS