Dagens horoskop: Mandag 11. juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen markerer en ny start for deg. Det kan være ulike oppgaver på jobben eller så handler det om å nyte å være lat og fri. Uansett hva, så føler du deg glad og forventningsfull. Dagen handler også om å takle problemer.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du begynner å komme inn i et godt tempo som passer deg. Der forrige uke handlet om å fullføre prosjekter og etablere nye rutiner, handler denne uken om å komme inn i sommermodus, uansett om du jobber eller har fri. Det blir en god dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er noe behagelig og avslappende over horoskopet ditt akkurat nå. Det er som alle andre ambisjoner, bekymringer og alt hverdagsstress slipper tak, og du trekker pusten dypt og omfavner sommeren. Dagen handler også om et spennende møte med en ny person.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du tenker mye på en person som du vet er litt utenfor din rekkevidde. Det kan være geografisk avstand eller bare det faktum at dere har sklidd fra hverandre de siste årene som skaper dette gapet mellom dere. Du ønsker å endre forholdet deres og gjøre det sterkere.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag er det fokus på detaljer og det er noe Løven mener er kjedelig. Du liker de store linjene og at ting har god flyt. Når det kommer til pirking blir du lett urolig, noe som tydelig merkes på deg i dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I løpet av denne dagen er det viktig å ikke stresse. Du trenger ikke å jage deg selv hvis du kommer for sent til møter eller reise. Trekk pusten dypt og prøv å løse problemet i stedet for å la det stresse deg. I dag får du viktige økonomiske nyheter.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du trekker deg unna for å være alene. Dette kan skyldes at du jobber mer effektivt når du er alene, eller at du rett og slett trenger å være i fred med tankene dine. Det har vært mye i det siste og du trenger tid til å gruble over alt som har skjedd.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

I dag er du gjerne utendørs dersom været samarbeider. Dersom du har fri foretrekker du bypuls fremfor hav eller natur, men om du likevel tilbringer dagen på en strand er du sikkert ute og beveger deg mye. Akkurat nå er du veldig rastløs.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er en humor og varme i horoskopet ditt som gjør deg uimotståelig for både din partner og vennene dine. Akkurat nå svermer alle rundt deg som fluer rundt en sukkerbit og du elsker å være i sentrum for all oppmerksomhet.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen handler om å finne en rytme som passer deg. Det er mye nytt på samme tid, og for deg handler det om å skape rutiner og om å sørge for å finne en ny struktur. En venn vil veldig gjerne møte deg og hører mye fra seg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er veldig splittet, uansett om du jobber eller er ledig. Du har så mye å tenke på at ingenting blir gjort ordentlig. Du bør lage deg en liste og jobbe deg gjennom den – punkt for punkt – og finne en struktur, noe som ikke faller seg naturlig for deg i dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag prøver du å megle mellom to venner som ikke kommer overens. Du vet at en av grunnene til at de ofte krangler, er at de er så like, noe de selv aldri ville innrømme. Kvelden handler om dyr.

Powered by Labrador CMS