Dagens horoskop: Mandag 10. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir ganske intens. Det ser ut til at du har nye oppgaver eller startet på et nytt prosjekt. Dagen handler i stor grad om å tenke og ta inn informasjon, noe som kan være vanskelig for deg. Du vil komme i gang, ikke observere.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen starter bra. Du har mye å gjøre, men ikke mer enn du har tid til. Akkurat nå er det uvanlig god stemning på jobb og det gjør deg gladere og mer energisk. Kvelden handler om å trene eller bevege seg.

Tvillingene 21/5-6/20

Mandagen handler om å være ukomfortabel og tørre å stille spørsmål ved en sjef eller kollega. Du føler at denne personen ofte tar den enkle veien ut og at dette resulterer i at andre mennesker, som deg, ender med å ta alle tunge løft. Kvelden handler om en konflikt i familien.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at du har mye å tenke på og du vet at ting tar tid, men du blir fortsatt utålmodig, spesielt når det kommer til følelser. Du har investert mye i en person og avstanden mellom dere bekymrer deg. Det kan være enten en fysisk eller en følelsesmessig avstand.

Løven 23/7-22/8

Det er mye positiv energi i horoskopet ditt akkurat nå. Du har mange ideer og visjoner, så her gjelder det å forankre dem i virkeligheten, noe som kan være vanskeligere enn det høres ut. Støter du på problemer, er det en kollega som mer enn gjerne hjelper deg.

Jomfruen 23/8-9/22

Du tør å skille deg ut og ta en risiko i dag, og det er bra for både deg og gruppen. Du har unike ideer og du bør ikke holde dem tilbake bare fordi ikke alle tenker som du gjør. Kvelden handler om å se problemene og løse dem på best mulig måte.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å akseptere en unnskyldning fra en venn fordi du er såret over hvordan denne personen har oppført seg. Vekten er vanligvis ikke langsint, men i dette tilfellet handler det mer om risikoen for å bli såret igjen enn det faktum at du fortsatt er sint. Prøv å beskrive hvordan du føler deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen handler om at du handler impulsivt og følelsesmessig når du burde prøve å være litt mer kald og analytisk. Det er noe med den situasjonen du befinner deg i som trigger denne typen atferd hos deg. Kvelden blir bra.

Skytten 22/11-21/12

Du ser mange forskjellige muligheter denne mandagen, men det viktige akkurat nå er at du kan og tør å ta for deg i ulike situasjoner. Vis at du er en kraft å regne med og at du kan være både kreativ og dreven når du vil. I dag møter du en person som tiltrekker deg mye.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du sliten og det gjør deg gretten. Det handler ikke om at du er direkte syk, bare at du er utslitt etter en lang periode med intensivt arbeid. Hvis du har mulighet til å være hjemme i dag bør du benytte anledningen til å hvile, ellers bør du sette ned farten noe.

Vannmannen 20/1-18/2

Du krangler med regelryttere på jobben som nekter å se det større bildet og heller henger seg opp i unødvendige detaljer. Du blir imidlertid irritert over deres firkantede tankesett, men prøver å bite tennene sammen. Kvelden blir ganske rolig og veldig harmonisk.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen handler om å få en god start på resten av uken. Det har vært mye opp- og nedturer i det siste så du trenger virkelig en mental og fysisk pause. En venn du ikke har sett på lenge tar kontakt og vil se deg, noe som gjør deg glad.

Powered by Labrador CMS